AKTUELNO

Besna!

Nenad Lazić Neca je od samog početka najgledanijeg rijalitija u regionu pobrao simpatije gledalaca. Nakon nekoliko meseci boravka na velelepnom imanju, Neca je odlučio da pred svima prizna da je zaljubljen u Boru Santanu.

Među njima je ubrzo nastao pravi rusvaj, koji je trajao danima, propraćen najgiorim uvredama i nasrtajima.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon svega, Neca je shvatio da situacija sa Borom nije naivna, te mu se izvinio i prestao da piše pesme i plače zbog Santane. Tokom noći, Kristijan Golubović je otkrio kako je Neca ponovo počeo da piše pesme za Santanu, što je navelo Necinu majku Milenu Lazić da se oglasi za portal Pink.rs i iznese svoje mišljenje na konto cele situacije.

Foto: TV Pink Printscreen

Znate kako, ja mislim da je ta poruka napisana ovako! Nigde nije pisalo da je to za Boru i ja mislim da i nije jer je Neca uvek voleo da piše pesme i sastave. Ja sam se razbolela od Bore i njegovih uvreda, mislim da Neca nije zaljubljen u njega već da je samo osetio da mu je on prijatelj i zato mu se približio. Kada je bilo ono za tužbu, ja sam rekla da neću povući istu, ali nas je Neca zamolio. On se Bori izvinio, ali ja nemam nameru, a kada izađu onda ćemo videti kako stoje stvari. Kada je Neca zamolio da pošaljemo nešto za rođendan, ja sam poslala njemu tortu i neke stvari, a flaša vina za koju je on mislio da je za Boru, bila je za sve njih - rekla je Necina mama.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Pavle Ivković

#Zadruga