AKTUELNO

Iznela intimne detalje iz svog života!

Glumica Anđelka Prpić veoma je zadovoljna filmom "Jedini izlaz" u kojem tumači glavu ulogu, a zbog čega je na bitnu ulogu čekala deset godina, glumica je imala spreman odgovor.

- Mene je život naučio da je dobro da nam se ne dešavaju stvari za koje mi mislimo da su za nas napravljene. Verovatno sam mogla da igram u nekoliko filmova epizodne uloge, ali ova sada ne bi bila toliko velika i zvučna.

Foto: Pink.rs/N. Vujčić

Glumica je postala prepoznatljiva po komedijama, a lik Anđelke ju je oboležio, sada otkriva da li joj to smeta?

- Ne bežim od sebe, to sam sve ja. Beskrajno uživam igrajući u komediji. Uspela sam da napravim svoju monodramu, s kojom sam obišla celu bivšu Jugoslaviju i svet.

Foto: TV Pink Printscreen

S obzirom na to da u filmu ima i scena nasilja, Anđelka se osvrnula i na nemile situacije koje su se dogodile njenim koleginicama.

- Ne dešava se to samo u glumačkom svetu. Svi smo slušali priče o nemoralnom ponašanju u raznim sferama društva. Ne želim da komentarišem strašne stvari koje se dešavaju mojim koleginicama. Nisam se školovala ni da osudim nekog na doživotnu robiju niti da govorim o izlečenju posle doživljene traume. S druge strane, važno je da se diže svest ljudi o ovim važnim temama.

Priznaje i da redovno posećuje psihologa.

- Idem. O tome se kod nas i dalje diže velika prašina. Mentalno zdravlje ima veću važnost i od celulita, priča kako smršati i da li se zdravo hranimo. Idem na psihoterapiju redovno već nekoliko godina. Kad sam krenula na razgovore, nije kod mene postojao neki akutni problem. Imala sam potrebu da se čekiram, kao kad ideš kod zubara na svakih tri ili šest meseci... Savetovala bih svakome da proba - završava glumica.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.

#Anđelka Prpić