AKTUELNO

Ne propustite!

I ove nedelje od 13.30 časova na televiziji Pink očekuje vas novo izdanje vaše omiljene emisije o poznatima "Premijera - Vikend specijal". Kao i uvek, kroz emisiju i sva dešavanja vodiće vas voditeljke Tijana Prica i Bojana Lazić, dok će se Nemanja Vujičić uključivati sa raznih lokacija u gradu i sa i te kako zanimljivim gostima. A za ovu nedelju pripremili su vam samo najbolje.

Foto: Pink.rs/D. Tanasijević

Nakon što je dospela u žižu javnosti i postala heroina nacije, glumica Milena Radulović pojavila se u javnosti prvi put pošto je svog učitelja glume Miku Aleksića optužila za silovanje. Sada, na sreću, sa lepim povodom. Naime, ona je našoj publici predstavila film "Superdeep" koji je snimala u Rusiji, a premijerna ekipa je sve to ispratila.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Potresna životna priča i detalji iz bogate karijere pred premijernim kamerama ispričaće voditeljka Ruška Jakić, a njene izjave, kao što je poznato, nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Foto: TV Pink Printscreen

Pored Đanija, Miloša Bikovića, Olge Odanović, Jovane Tipšin i mnogih drugih, uživo sa premijernom ekipom razgovaraće Sloba Radanović i Taki Marinković, a u goste im stiže i Teodora Džehverović.

Foto: TV Pink Printscreen

Takođe, nakon velike tragedije koja je zadesila ekipu emisije "Kuća od srca" kada je organizatorka iste izgubila život u teškoj saobraćajnoj nesreći, prvi put pred kamere staće voditelj ove emisije Žarko Lazić.

Foto: TV Pink Printscreen

Zanimljiva nedelja za glumce, bolni dani, šokantna priznanja, mnogo povoda za slavlje, teška priznanja, turbulencije - sve to i još mnogo više očekuje danas od 13.30 časova u "Premijera - Vikend specijalu" samo na televiziji Pink!

Video: RTV PINK

Autor: N.V.