AKTUELNO

Pozvala svoje pratioce na Instagramu da joj se jave ukoliko žele da kupe nešto od ponuđenog.

Pevačica Dunja Ilić imala je veoma težak, buran i turbulentan period u životu, te je često govorila o zavisnosti sa kojom godinama se borila. Ona je pre izvesnog vremena počela je da rasprodaje svoje stvari putem Instagrama, a nakon garderobe sada je počela da prodaje i posuđe.

Naime, Ilićeva je na Instagramu podelila nekoliko setova i pozvala svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram da joj se jave, ukoliko žele da kupe nešto od ponuđenog. 

Foto: Instagram.com

- Na prodaju prelep pozlaćen set za petoro ljudi, svega par puta korišćen - napisala je pevačica uz fotografiju belog seta posuđa, sa pozlaćenim ivicama.

Foto: Instagram.com

- Na prodaju divan set iz Venecije - napisala je uz narednu fotografiju, na kojoj se vidi čajnik i set šoljica za čaj.

Foto: Instagram.com

Dunja je, podsetimo, prethodno više puta objavljivala garderobu koju prodaje, a u ponudi su se našle košulje, suknje, mantili, kaputi...Ona je tada navela i da se uskoro seli, te da je to razlog zbog kog prodaje stvari.

- Imam gomilu stvarno predivnih i luksuznih, i manje luksuznih stvari za kuću, ima i garderobe. I prodajem po stvarno pristupačnim cenama, jer mi je cilj da raščistim pre selidbe i sigurno neću vucarati slike i skupe setove za jelo sa mnom po koferima i avionima. Eto, ako vam treba nešto javite se, bolje tako nego da kačim ovde milion stvari - napisala je pevačica, koja je sada bavi čitanjem tarot karata.

Autor: M.K.

#Dunja Ilić