AKTUELNO

Godine joj ništa ne mogu!

Ispred premijerne kamere ovog ponedeljka našla se pevačica koja dugi niz godina drži svoju karijeru na zavidnom nivuo, a i dan danas peva i igra sa istim žarom. Neda Ukraden poznata je kao neko ko sa godinama izgleda sve bolje.

Foto: TV Pink Printscreen

Sada otkriva da su joj snimanja spotova i emisija ipak naporna, a evo kako se nosi sa tim:

To jeste naporno, ne može niko da kaže da nije. To nije samo doći i 15 sati biti na štiklama... To je osmišljavanje celog koncepta. Nakon svih tih godina, morma da priznam da sve to radim sa istom energijom i da to volim - prča Ukradenova.
Ja volim kad neko zna kako izgledam, kako volim da se obučem i izgledam, Deki me najlepše slikao u spotovima - dodala je na račun Dejana Milićevića.

Foto: TV Pink Printscreen

Neda je neko ko zna šta hoće, ali i šta neće. Sa Nedom je zadovoljstvo raditi - dodao je Dejan Milićević.

Pevačica je na pragu osme decenije, a na liniji joj zavide i mlade koleginice, a sada otkriva koja je tajna njenog izgleda:

Nema tajne, uvek se zamislim kada me pitate za tajnu. Ja sam neko ko vodi računa o izgledu, priroda mi je dala zahvalnu građu, odnosno nasleđe. Pre svega radim vežbe, nastojim da vodim računa o ishrani, kada se ugojim - dijeta, i sve tako - istakla je Neda.

Foto: TV Pink Printscreen

Bavila sam se svojom autobiografijom, odnosno knjigom koju spremam, verovatno će to svetlost dana ugledati na sajmu knjiga - otkrila je premijerno.

Za kraj intervjua Neda je najavila i novi album.

Autor: M.M.

#Neda Ukraden