AKTUELNO

Otkrila je detalje koje mnogi nisu znali.

Voditeljka emisije ''Ja to tako'', Ivana Baltić ugostila je glumicu Oliveru Katarinu koja je na samom početku otkrila zašto je skoro tri decenije u medijskoj izolaciji.

Foto: TvPink Printscreen

- Reći ću vam pravi razlog. Ja sam isticala da sam srpskog porekla iako je poznato da sam volela Rome i poznato je šta sam ja sve uradila za popularizaciju njihove kulture i muzike. Ali ja sam isticala da sam Srpkinja po rođenju. To je nekako uvek bilo u senci insistiralo se na Jugoslovenstvu, a to da istakneš da si srpske nacionalnosti nije bilo poželjno. Ja sam zbog toga padala u izolaciji - otkriva Olivera.

Pročitajte još:

OČARALA POZNATOG GLUMCA: Ivana Baltić Aleksić u društvu SVETSKE ZVEZDE! (FOTO)

Foto: TvPink Printscreen

Ona je istakla da joj se tada niko nije našao kako bi joj pomogao ili bar bio uz nju.

- Niko mi se nije našao, zaista. Mi Srbi toga treba da se stidimo jer kad čovek padne u nemilo, niko ne nije uz njega. Oni moji najintimniji prijatelji samo su nestajali. Smatrali su da nije zgodno da se druže sa mnom - rekla je Olivera i dodala:

Foto: TvPink Printscreen

- Tada sam ostala i bez posla i bez prijatelja, suprug mi je rano preminuo, sina je trebalo da izdržavam sama. Nije bilo nimalo lako što sam tako bila izolovana. Ali kao što vidite ja sam izdržala sve sama i dostojanstveno.

Autor: B. R.

#Ivana Baltić Aleksić

#Ja to tako

#Olivera Katarina

'