AKTUELNO

Nasmejala sve do suza!

Popularna pevačica Seka Aleksić danas slavi jubilarni 40. rođendan. Kao i svaki pravi profesionalac, Seka ovaj važan dan provodi radno.

Uz veliki osmeh Seka je otkrila kako se oseća i šta je poželela tačno u ponoć.

- Poželela sam još dece, ja bih želela da proširim porodicu, daBog podari meni i mom suprugu još dece. Ja volim da izgovaram želje naglas. Meni je svejedno koji je pol, ali sve mi govori da će i treće biti muško, pa četvrto žensko – kaže Seka i otkriva da je priželjkivala blizance.

Da popularnu pevačicu fanovi ne zaboravljaju svedoči i bekstejdž pun poklona, a kako kaže i na kuću joj stiže gomila cveća.Od kako je postala mama jedino joj je važno da su joj deca tu za veliki dan, ali ne krije ni da je čekala ponoć da bi dobila poklone.

- Ja sam toliko sam uzbuđena i srećna kad ja treba nekome da poklonim nešto, a svoje rođendansko iznenađenje videću tek kod kuće - kaže kroz osmeh Seka.

Lepa pevačica nasmejala je sve kada je ispričala anegdotu o tome kako nije znala koliko puni godina.

-Ja nisam znala da punim 40 godina, sve sam Veljku govorila da punim 39 godina. Da budem iskrena, one mi ništa ne znače. Kažu svi da mi počinjemo da živimo pravi život tek posle 40 i zaista mislim da čovek zrelije razmišlja - zaključuje Seka i otkriva da joj je prvu poruku poslala kuma Lila iz Švajcarske.

A kako sebe vidi za 10 godina raznežilo je i iznenadilo sve.

- Volela bih da budem zgodnija nego sada, ali najbitnije mi je da sam vedra, nasmejana i srećna, sa petoro dece. Da vodim jedan lep hrišćanski život kakav uvek priželjkujem – rekla je Seka.

Autor: M.K.