AKTUELNO

Od ovoga zastaje dah!

Egzotične destinacije su i ovog puta bile jedini izlaz većini poznatih ličnosti i način da spakuju kofere i pobegnu iz prestonice i kišni Beograd zamene za vrele i peskovite plaže i prozirno čisto vodu. Iako zbog pandemije korona virusa nemaju veliki izbor mesta gde mogu otputovati, ove poznate dame sa javne scene probrale su samo najluksuznije destinacije.

Hladno beogradsko vreme mlada muzička zvezda zamenila je toplim Meksikom. Anastasija Ražnatović je uživala sa drugaricama, kako u koktelima na plaži, tako i uz Marijače koji pevaju samo za njihovu dušu. Anastasija je ujedno pokazala i vitko telo i preplanuo ten na svom Instagramu profilu, gde je svakodnevno prenosila deliće atmosfere sa putovanja.

Već mesecima unazad, Dara Bubamara, retko se smiruje u domovini i poznato je pevačicu ne drži mesta, pa su Dara i njen 21 godinu mlađi dečko, Toni, ovih dana ponovo obišli Dubai koji je postao pevačici omiljena destinacija. Plovidba jahtom, ali i jedrenje postali su svkodnevica ovog para, koji se ne libi da uživanje u luksuzu podeli na društvenim mrežama.

Iva Grgurić, pobednica "Zadruge 3", ponovo je uspela da zaintrigira javnost i napravi opštu pometnju na društvenim mrežama kada je nedavno otputovala u luksuzni Dubai, pa je svoje fanove redovno čašćavala vrelim fotografijama u izazovnim bikinijima na koje je malo ko ostao ravnodušan.

Medijska ličnost i bivša zadrugarka Ana Korać se nedavno vratila iz veleleponog Dubaija, ali je ponovo rešila da časti sebe istom destinacijom. Koraćeva na svom Instagram profilu redovno objavljuje provokativne fotografije, a ako je sudeći po njima, malo ko ostane imun na njene vrele obline.

Posle raskida veze, pevačica Tamara Milutinović koristi svaku priliku da udovolji sebi, pa je tako svežije dane u Beogradu zamenila turskom vrelinom. Ona uživa u čarima ove države, a kako se pohvalila odgovara joj pustinjska temperatura.

Modna dizajnerka Biljana Tipsarević sa suprugom Jankom Tipsarevićem i decom Emili i Noom uživa u Dubaiju. Srećna porodica koristi svaki trenutak da bude skupa. Igrarije u pesku su deo njihove dnevne zabave, dok su večeri rezervisane za šetnju i romantične večere roditelja, a Biljana je na fotografijama pokazala da je vratila devojačku figuru.

Autor: P.R.

#Ana Korać

#Anastasija Ražnatović

#Biljana Tipsarević

#Dara Bubamara

#Iva Grgurić

#Tamara Milutinović