AKTUELNO

ŠOK!

Kenan Tahirović naredni se našao na intervjuu kod Darka Tanasijevića, gde je prokomentarisao iznenadni raskid sa Rialdom Karahasanović:

Ja ne znam ni kako da objasnim tu iznenadnu svađu i raskid. Sve je bilo zato što je Sandra pomešala te neke makarone. Ne znam ni šta da ti kažem sad. Ja sam posle otišao u dnevnu sobu da spavam, jer me je iznerviralo kada sam je video da plače - počeo je Kenan.

Foto: TV Pink Printscreen

"Mnogi komentarišu da je sve zapravo posledica ljubomore zbog poljupca Sandre Rešić i Jovane Tomić Matore, šta ti misliš o tome?" - pitao ga je Darko.

Nisam ni razmišljao o tome, možda ću sada početi. Ja sam se danas skroz sklonio, iako smo se dogovorili da kuvamo ceo dan. Mislim da će se smiriti, sad je samo ljuta. Govorila mi je da sam klošar, trebao sam se danas slikati sa Teodorom, a ona mi je dobacivala kako smo lep par - objasnio je Kenan, pa dodao:
Ja nisam osetio ni najmanju potrebu da odem na rođendan Ša, a njoj sam rekao da ide na Matorin rođendan... Ja sam malo lukav, pustim te, pa da vidim da li ćeš ti sama znati. Očekivao sam da ne ode. Ne smeta mi njihov odnos, smeta mi što me ne poštuje. Ipak mislim da će se sve srediti kada budemo izašli odavde - otkrio je Tahirović.

Foto: TV Pink Printscreen

"Kada smo kod ljubavnih parova, koji ljubavni par ima najviše problema?" - pitao ga je Darko.

To ne moram ni reći. Tara i Ša, evo sad smo imali priliku da vidimo svađu, a sve je počelo kad ga je ona zatekla sa Paulom u pušionici. On je ponovo završio tamo gde je njegov tobogan, ali ga je Fran skinuo odatle - našalio se Kenan.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga