AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Popularna Katarina Grujić godinama žari i pali estradnim nebom, a ono što je sigurno jeste da je jedna od najatraktivnijih pevačica na ovim prostorima, koja je veliki bum napravila samom pojavom na muzičkoj sceni.

Foto: TV Pink Printscreen

U vikendu za nama, Kaća je svojim žiriranjem na najvećem spektaklu u okviru najgledanijeg rijalitija na Balkanu, ''Zadrugoviziji'', izazvala veliku prašinu iskrenim komentarima i vanvremenskom atraktivnošću.

Jako mi je nedostajalo sve ovo, navikla sam već 10 godina da non-stop imam obaveze. Slikanje, snimanje spotova, snimanje kampanja. Biće mnogo noviteta, jedva čekam da publici predstavim novu pesmu ''Brat'', koju je radio Ognjen Amidžić. Moderno je, ali orijentalni stil. U realizaciji smo - rekla je Kaća.

Foto: TV Pink Printscreen

Osvrnula se i na svoju perfektnu liniju, pa otkrila da je i ona kuburila sa kilažom u poslednje vreme.

Imala sam oscilacije u karijeri što se tiče kilaže, što zdravstveno, što zbog nepažnje. Imala sam problem sa bubrezima, ali ishranom i zdravim načinom života se sve dovede u red. Ja se ne nerviram, sada sam najsrećnija. Svašta nešto mora da ide uz ljubav... - dodala je Grujićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Na neko vreme se povukla iz medija, a sada optkriva zbog čega je došlo do toga.

Okrenula sam se malo mirnijem načinu života, zato sam se malo i povukla, ne želim stalno da ponavljam isto. Evo sad imam nešto da najavim, pa sam u medijima, inače volim vreme da posvetim sebi i svom partneru - priča pevačica.

Ona je u emotivnoj vezi sa fudbalerom Crvene zvezde Markom Gobeljićem, a sada su počeli i zajednički život.

Zajednički život od decembra, ali kao da smo dugo zajedno. Ne razdvajamo se, svaki slobodan trenutak provodimo zajedno. Na utakmice idem kada uslovi dozvoljavaju.

Autor: M.M.

#Katarina Grujić