AKTUELNO

Odlučila da javno govori o teškom periodu kroz koji je prošla!

Manekenka Ivana Korab se nedavno porodila i na svet donela sina, a sada je sa svima podelila svoje iskustvo sa vantelesnom oplodnjom.

Foto: TV Pink Printscreen

Ivana Korab ispričala je da je zatrudnela nakon treće vantelesne oplodnje.

Mi smo se namučili da ga uopšte dobijemo. Bila je u pitanju vantelesna oplodnja i bio je to baš dug proces. To je nešto što sam zadržala za sebe i nisam delila na socijalnim mrežama, iako sam neko ko je tamo vrlo iskren i otvoren po pitanju svega. Ljudi su mi stalno pisali kako izgledam divno i kako sam srećna, i onda sam ja negde želela da to pokažem, i vikala sam: "Ljudi, jednog dana kad bude vreme, ja ću vam ispričati. Nije meni baš sve tako divno." I mislim da me nisu shvatali, mislim da su mislili da imam neki ljubavni problem - počela je priču manekenka, pa nastavila:

Foto: Instagram.com/ivanakorab

Nama je tek treća vantelesna oplodnja uspela. To mi je bio jako težak period. I onda kada se sve desilo počela sam da pričam o tome, zašto sto sam videla da je to kod nas tabu. Muškarci su manje muškarci i žene su manje žene ako ne mogu prirodnim putem da ostanu trudne. Lakše je kad imaš neku vrstu podrške, od bilo koga, a kamoli od nekoga ko je to sve prošao i može da ima ista iskustva.

Ivana je na porođaju bila zaražena koronom, zbog čega nije mogla da vidi sina sve dok nije preležala virus. 

Nisam mogla da vidim bebu sve dok nisam izašla iz bolnice, posle četiri dana sam ga videla prvi put. Mi smo zamolili jednu prijateljicu da dođe sa nama, tih 10-15 dana, dok smo mi još uvek zarazni, da prosto bude sa njim sve vreme, i spavala je tu sa njim. Ja stojim na vratima sobe, sa maskom, a ona ga mazi, i onda ja plačem jer ne mogu da ga mazim - iskreno je ispričala manekenka.

Autor: M.M.

#Ivana Korab