AKTUELNO

Pevačica se potpuno zbunila kada je čula šta sve može da dobije!

Pevačica Edita Aradinović nedavno je bila na odmoru u Dubaiju, a kako pišu mediji, tamo je dobila i jednu poslovnu ponudu.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, dok se odmarala prišao joj je jedan od menadžera luksuznog rizorta u kom je boravila i ponudio joj da bude njihovo zaštitno lice.

Edita je prvo mislila da je u pitanju neka šala. Kada joj je prišao menadžer i rekao da bi voleli da bude njihovo promo-lice, uz to da odseda u njihovom hotelu u luksuznom apartmanu, ona se samo smejala i nije shvatala to ozbiljno. Međutim, kada je on predočio da je u pitanju ozbiljna poslovna ponuda, ona mu je objasnila da je ona pevačica i da živi u Srbiji, te da ovde ima karijeru - rekao je izvor blizak pevačici.

Foto: TV Pink Printscreen

To je učinilo da se menadžer još više zainteresuje, a kada ju je čuo kako peva strane hitove, došao je na ideju da radi kao pevačica u njihovom rizortu. S obzirom na to da u rizortu imaju nekoliko restorana sa živom muzikom, odmah je nadogradio ponudu. Objasnio je da bi imala poseban tretman, te da bi za nju ostavili poseban penthaus u kome bi odsedala, a uz to bi imala i dobru novčanu nadoknadu. Nastupala bi nekoliko dana u nedelji, a u slobodno vreme bi mogla da uživa u svim njihovim sadržajima besplatno. Sve to rezultiralo je da se Edita potpuno zbuni, te nije znala odmah kako da reaguje. U međuvremenu su imali i sastanak i sa jednim od direktora rizorta, te kada je shvatila da su oni ozbiljni u svojoj nameri da je zaposle, Edita je bila u pravom rebusu - zaključio je izvor.

I sama Aradinovićeva potvrdila je da je dobila poslovnu ponudu.

Sve što mogu da vam kažem jeste da je istina da sam dobila poslovnu ponudu, ali ne bih o tome puno pričala. Moje srce je ovde, ne bih mogla da se rastanem od svoje publike i srpske muzike, koliko god uživam da pevam i strane hitove - rekla je pevačica.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Autor: M.M.

#Edita Aradinović