AKTUELNO

Ona je pobesnela kada je videla svoje noge posle zahvata.

Srpska glumica i voditeljka Sofija Rajović, kako saznaje Pink.rs, nedavno se podvrgla hirurškoj operaciji liposukcije. Naime, Sofija je godinama na sve načine pokušavala da smrša, potrošila brdo novca na raznorazne tretmane, a ona je odlučila da ode ''pod nož''.

Kako višegodišnji pokušaji da se oslobodi viška kilograma na sve moguće načine nisu urodili plodom, Sofija je nedavno odlučila da kilograme izgubi operacijom. Već dugo kuburi sa kilogramima, budući da je podložna gojenju. Išla je na razne tretmane za mršavljenje, ali to joj nije pomagalo na duge staze. Isprobala je razne metode, čak je bila i u kapsuli za mršavljenje. Međutim, kada je shvatila da nikako ne može da tim metodama postigne željeni efekat odlučila se za popularni zahvat estetske hirurgije - liposukciju - kaže dobro obavešteni izvor blizak Sofiji za Pink.rs i dodaje:
Sve bi bilo super, da sve nije krenulo po zlu. Posle operacije, Sofijine noge su bile unakažene. Jedna noga ostala je deblja od druge, a kada je to videla, Sofija je poludela. Ona čak razmišlja i da tuži privatnu kliniku na kojoj su joj radili zahvat. Još nije sigurna kada će ponoviti liposukciju, budući da je prva bila neuspešna - rekao je naš izvor.

Kako bismo proverili ove navode pokušali smo da stupimo u kontakt sa voditeljkom, ali ona nije odgovarala na naše pozive.

Autor: Pink.rs

#Sofija Rajović

#glumica

#voditeljka

'