AKTUELNO

Šok priznanje!

Fran Pujas nije mogao više da izdrži, pa je na sve načine pokušao da dozove Paulu Hublin da popričaju u prostoriji za pušenje, a kada je ona prišla, on se potpuno izbezumio.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako misliš da ćemo se pomiriti, nećemo! Ovo skrivanje u WC, i to. Daj, rekao si to na glas! Kako da budem prema tebi normalna? Ti praviš budalu od mene! Nemoj mi praviti takve gluposti, ti mene kriješ?! - upitala je Paula.
Trenutno da! - rekao je Fran.
Trenutno da? Pa ja bih tebe trebala kriti, j*beš se po izolacijama, je l' te sramota?! Još gori si od mene, ja sam se trudila da se to ne vidi, ti si ga zakucao, fuj! Odvratno! Ali nebitno je to sada, i onda je tebe mene sramota sada, ne razumem?! Je l' možemo biti normalni? Što me zoveš onda? - uzvratila je Paula.
Volim te - prošaptao je Fran.
Šta me?... Pa baš zbog toga, je l' možeš biti normalan? Možeš se potruditi bar malo! Zamisli da sam se ja smejala, a ti se sada smeješ! Ti si bezobrazan! Nemoj me hvatati za ruke, šta hoćeš? Pijan si, onda ćeš sutra reći da si bio pijan! - nastavila je Hublinova.
Samo me zagrli molim te! - rekao je Pujas.

Foto: TV Pink Printscreen

Što te tvoja cura ne zagrli? - upitala je Paula.
Nemam curu - rekao je Fran.
Kako nemaš curu? Danas si joj mazao rane, dajše joj tablete, maziš je, kako ti nije cura? Budi jednom veran, kad meni nisi mogao, budi njoj! - poručila je Paula.
Veruj mi da ništa nema vani, eto, nikad ništa nije bilo vani! Ja sam tebi uvek bio veran! Od ponedeljka nemam curu, da! Da li je Paula sve ovo moralo da se desi, ja nisam ništa radio do sada! Ima veze, nisam ništa radio do sada - nastavio je Fran.
Fran mi ne možemo biti zajedno, jer ti nisi spreman promeniti jednu jedinu stvar, od svih tvojih mana, jednu je*benu stvar ti ne možeš promeniti, a to su narkotici j*beni - poručila je Paula.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga