AKTUELNO

Uživa u krugu porodice i najbližih prijatelja!

Pravoslavni vernici danas obeležavaju Vaskrs, najradosniji hrišćanski praznik. Tako će i popularni pevač Saša Matić danas slaviti sa svojom porodicom.

Foto: Pink.rs/Mladen Mijatović

Ovom prilikom otkrio je kako će proslaviti praznik i sa kim.

Sa porodicom ću biti. Možda ćemo imati par prijatelja na ručku, to je ono standardno, uobičajeno - rekao je Matić.

Foto: Pink.rs/Mladen Mijatović

Ističe da mu ove godine neće faliti sve ono što mu je prethodnih Vaskrsa falilo.

Upravo ono što mi je nekada falilo, mi ove godine neće faliti. Ja sam obično bio na putevima kada je Vaskrs, ili se vraćao kasno uveče, a ove godine, sticajem okolnosti ću biti sa svojima - govori Saša.

Foto: Pink.rs/Mladen Mijatović

Budući da je pre nekoliko dana proslavio svoj 43. rođendan, koji deli sa rođenim bratom blizancem, Dejanom Matićem, otkrio je da li je rođendan obeležio u njegovom društvu.

Ne, oni su u Beču. To mi je strašno žao, oni žive tamo, voleo bih da žive ovde. Čuli smo se juče popodne. Ja volim da okupljam ljude, prijatelje i pravim ta slavlja, ali ove godine nije bilo situacija da se slavi naširoko... Bili smo u skraćenom sastavu, ali dobrom - govori pevač.

Foto: Pink.rs/Mladen Mijatović

Osvrnuo se i na svoje poslovne planove za predstojeće leto:

Biće svirki sigurno nekih, pogotovo na otvorenim proslavama... Nove pesme pripremam za sebe i za druge. Ove godine sam bio aktivan što se tiče kreativnog rada. Nešto ću ostaviti za sebe, a nešto će biti i za kolege da pevaju - zaključio je Saša Matić za portal Pink.rs.

Foto: Pink.rs/M. Mijatović

Autor: M.M.

#Saša Matić