AKTUELNO

Potpuno drugačiji!

Tokom četiri sezone "Zadruge", milioni gledalaca Pinka bili su u prilici da upoznaju mnogobrojne učesnike rijalitija, od kojih su neki privukli manju, a neki znatno veću pažnju javnosti. Zgodni mladić, o kojem je reč, zasigurno spada u ovu drugu kategoriju, uzme li se u obzir njegov plasman u prošloj, trećoj sezoni, ali i to što se njegovo ime često pominje i u novoj, aktuelnoj - doduše, najčešće tokom svađa.

Foto: Instagram.com

Ukoliko niste pogodili odmah o kome je reč, u pitanju je Mateja Matijević, kog je publika upoznala u prošloj "Zadruzi", kada je pred milionima gledalaca otpočeo vezu sa aktuelnom učesnicom Tarom Simov, a potom je i na turbulentan način okončao.

Upravo je Tara više puta do sada u četvrtoj sezoni pominjala Mateju, svog bivšeg dečka, tokom brojnih rasprava sa Ša, svojim sadašnjim dečkom koji joj je neretko zbog njega ljubomorisao.

Foto: Pink.rs/jJelena Simonović

Mateja je sa svojim pratiocima na Instagramu podelio ovu staru foto uspomenu i, očekivano, izvazvao brojne reakcije, a mnogi su priznali da ga na fotografiji iz detinjstva ne bi prepoznali.

Foto: Pink.rs/S. Kuvekalović

Autor: D.T.

#Mateja Matijević

#Nenad Aleksić Ša

#Tara Simov