AKTUELNO

Stara afera, dobila novi pravac!

U emisiji ,,Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje za Sanju Stanković.  

Da li si ti svesna da se tebi Matora treba izvinjavati za sve što je iznosila o tebi i davala ti je epitete koji ćete pratiti ceo život. Sanja, biće ti žao što si se uopšte izvinajvala, kada budeš videla šta je sve Matora pričala o tebi.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam se izvinila zbog sebe, a to šta je ona pričala, govori o njoj. Ja sam se toliko odvratno osećala, prvi put sam rekla da je bolje da sam poginula u onoj nesreći, nego da sam dozvolila ovo od voljene osobe. Ona govori o sebi, nije se ona posr*la po meni, koliko po sebi. Odvratno se osećam - rekla je Sanja.
Da, mislim da ono što je radila je kurvinsko ponašanje i ponašanje jedne drolje- Neću kao neki ljudi, neka bude da je ovo moj stvaran život, moja svađa je svađa, ja kažem u besu, ali ono što mislim, mislim da sve ono što radi i kako radi, je ona. Sanja Stanković nije radila takve stvari dok je bila sa mnom. Nikada nisam rekla za nju prostitutka, samo sam joj preko stola govorila, ali nisam aludirala na to! Prijatelji su prilazili meni sa tim informacijama, ja sam govorila uvek i da je prostitutka, ja sam birala da budem sa njom. Sanja je rekla da će da me tuži, neka me tuži. Meni je Sanja rekla kako ja šmrčen po stanu, misleći na mene i Đedovića - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam rekla po stanu, neka da bolje kažete šta vi šmrčete - uzvratila je Stankovićeva.
A Sanja, jesi li ti to videla da ja radim? - ubacio se Đedović.
U tom trenutku, i da je prostitutka, ja bih ostala sa njom, samo bi mi jedini uslov bio da ne radi to - nastavila je Matora.
Bila je pokrenuta ta priča, mi smo tada prećutali te stvari, da, Sanja je po svedočenju njene devojke, prostitutka, klasična prostitutka. Takođe se videlo, postoje poruke, Matora zna ko je osoba, u kojima Sanja traži novac za s*ks. Ja sam video svojim očima. Devojka sa inicijalima, A. K. koja je bila u Nemačkoj i j*bala se za keš, a znamo i ko ih je poslao, u toj prepisci se one dogovaraju kako se obuku i kako da se okanu te jedne devojke, jer je jača starleta od njih! Apsolutno živa istina! Meni je jedna od tih devojaka, od Sanjinih koleginica javila da je uhapšen, ja sam javio novinarki, ona se bavila istraživanjem svega toga, ja sam joj pomogao, koje su Sanjine koleginice meni govorile i pokazivale, gde su išle, sa kim su išle. Sanja poznaje materiju, u sudskoj praksi, ona vrlo vešto to koristi, dokazivajući svoju finoću, da ne postoje svedoci. Način na koji se dokazuje, ljudi iz policije su nam takve stvari govorili, kako se dokazuje prostitucija, to se hvata na delu i da se devojak uhvati ispred sobe sa novčanicama - tvrdio je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Novinarka nije dobila nikakve dokaze - rekao je Milan.
Sve šta je pisala ona, saznavala je iz izvora i imala je poruke, Sanja ih zato tuži! Da nije niko ništa, imate svedočenje osobe sa kojom je živela dve godine, ona je neko ko je najbolje zna - dodao je Marko.
Niko nijedan dokaz nije izneo o meni, a ovde su se k*rčili svi da znaju priče, da imaju dokaze, slike, prepiske! - urlala je Stankovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja znam šta se nije videlo, a desilo se ovde i verujem da se desilo i napolju postoje klipovi i kojima ti pričaš da ćeš mu popušiti k*rac. Ja sam i sa Markom, i kada sam izašla iz trojke, sačekao me je moj prijatelj, Sanji sam rekla da obrati pažnju na neke stvari. Ja nisam samo Marku rekla da ne mogu da verujem da sam bila sa takvom kurvom, droljom i prostitutkom, ja sam Sanju branila, ali nisam htela više, jer sam videla da ona to ne radi. Kada sam napadala Staniju, išla u zatvor, ja sam iz besa i očaja rekla takve stvari - povikala je Matora.
Ja sam upoznat sa ovim pričama, što se tiče Đedovića, on priča kao novinar i rekao je fino, da poruke nisu validan dokaz, ali to je sumnja koja postoji, ali na kraju je rekao rečenicu, da je glavni dokaz upravo reč tvoje devojke, koja te najbolje poznaje - izjavio je Mića.
Ljudi, obraćam se Rialdi, kada je radila neka loša dela, ti si mi prva rekla da ima kurvinsko ponašanje, nemoj da mi cokćeš, ja možda jesam i besa i sve, zato što sam videla sve! - ubacila se Jovana.
Ja sam joj govorila da to ne radi zarad sebe! Moj partner da je ovo rekao, verovatno bi bio u gipsu - uzvratila je Rialda.
Gledaj ovako, ja ti kažem, nemoj da mi pametuješ! Ja sam se svađala sa svojim prijateljima, ona zna šta sam tolerisala, samo zato što sam je volela, tukle smo se, makljali se, prekidale smo više puta, nemoj da me izazivaš, nemoj da praviš od sebe žrtvu - rekla je Matora.
Bubili je bio gospodin za tebe, klošarko jedna, mama izvini molim te što sam dozvolila ovakve stvari! Ti meni nikada nisi ništa praštala! Puši k*rac klošarko, sve će ti se vratiti - pričala je Sanja u gorkim suzama, a potom je razbila čašu.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga