AKTUELNO

Dan kada se zaboravlja na loše stvari!

Na samom početku najgledanijeg rijalitija na Balkanu, ''Zadruge 4'', Bora Santana i Nenad Lazić, poznatiji kao Neca tiktoker imali su dobar drugarski odnos.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Kako je vreme u rijalitiju odmicalo, strasti su se uzburkale, a mladom tiktokeru je počela da prija pažnja starijeg cimera, te je osetio leptiriće u stomaku.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Nakon što je javno priznao svoje emocije prema Bori Santani, usledili su burni obračuni i njohov odnos se pokvario. Da stvar bude gora, u čitavu priču se uključila i Necina majka, koja je u intervjuu za portal Pink.rs najžešće osula paljbu po Bori Santani, pa čak najavila i tužbu.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Nakon nekoliko meseci od početka rijalitija, u ''Zadrugu 4'' ušao je dobro poznati rijaliti gigant Branislav Radonić Brendon, i od samog starta počeo da provocira tiktokera na raznim nivoima, a posebno zbog Bore.

Međutim, Neca nije podlegao provokacijama, te je uspeo žestoko da parira Brendonu, i odgovori mu na svaku peckalicu. Između Brende i Nece se i danas oseća netrpeljivost, ali su za potrebe prazničnog fotografisanja zakopali ratne sekire i naizgled kao pravi drugari ispozirali zajedno.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Autor: M.M.

#Zadruga