AKTUELNO

Daleko od oka javnosti, uz najmilije.

Naš poznati voditelj Dragan Marinković Maca, koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim zbog svoje harizme i humora, svake godine obeležava Vaskrs, a kako kaže, za njega ovaj praznik ima posebno značenje

Maca je neko ko se često pojavljuje u javnosti, ali svoj porodični mir i intimu ne voli da deli sa drugima, pa je sačuvao za sebe sve detalje vezane za ovaj praznik.

Nisam taj koji deli privatne stvari, nisam ljubitelj medijskog eksponiranja kada je u pitanju porodica – rekao je Maca.

Foto: Pink.rs/M. Mijatović

Ipak, sa nama je podelio da je za farbanje jaja zadužena najiskusnija ruka u porodici, njegova majka, koja se brine da najbitniji simbol Vaskrsa ispadne baš kako treba.

Foto: Pink.rs/M. Mijatović

On je često i u prethodnim izjavama za medije komentarisao razliku u nazivima ovog praznika, pa je i dan danas u nedoumici da li se pravilno kaže Vaskrs ili Uskrs. Po njegovom mišljenju, prvi naziv je pravilniji, a imao je i obrazloženje.

Nikada mi neće biti jasno što stalno Uskrs a ne Vaskrs, to mi je uvek bila nepoznanica. Hristos je vaskrsao, tako da slavim Vaskrs. Mislim da se tako kaže, bez obzira što neki imaju svoja objašnjenja na ovu moju konstataciju – objasnio je Maca.

Za kraj je svim čitaocima poslao kratku i jasnu poruku za srećan praznik: 

Vaistinu Vaskrse i svako dobro od Boga – poručio je voditelj.

Foto: Pink.rs/M. Mijatović

Autor: I.P.

#Zadruga