AKTUELNO

Nije birao reči!

U večerašnjoj emisiji ''Pitam za druga'' na RED televiziji kod Kendija i Pande, gostovao je bivši zadrugar Edis Edo Fetić.

Foto: RED TV

On je popularnost stekao tokom ''Zadruge 3'', kada je u najpopularniji rijaliti na Balkanu ušao kao izabranik Dragane Mitar. Sada je komentarisao sve aktuelnosti iz ''Zadruge 4'', te odmah u startu opleo po Nenadu Aleksiću Ša i Tari Simov.

Nije to ni približno mom odnosu, čovek je tri meseca je pozdravljao suprugu, slao poljupce, ljubav, sreća, emocije... A kako čujem, jedva je dočekao da ona nešto uradi, a ona u stvari ništa nije uradila, samo obrisala sa Instagrama prezime. Bez ikakvog razgovora će sad i da se razvede, ne razumem, to je previše detinjasto, a kompletna ta njihova veza je bezveze - priča Fetić.

Foto: RED TV

Tara je stvarno super devojka, odlična, dok nema nikakvu vezu sa njom. Bila je anđeo dok Mateja nije ušao u vezu sa njom, a kad uđe u vezu pretvara se u đavola... Isto to i sad radi. Čim uđe u vezu histerija, a Ša se baš isprimao - dodao je Edo.

Foto: RED TV

Ja njega vidim kao osobu koja je bila pod maminim skutama, pa ženinim, a sad opet traži nekog ko će ga voditi kroz život... Ne vidim ja tu muškarca, ni prići muškarcu. Tara njega ne može da vodi, niti on nju može da prati. Blagi užas, a što je najcrnje, oni misle da su napravili dobru stvar, kad ono međutim - zaključio je Edis.

Autor: M.M.

#Edis Edo Fetić