AKTUELNO

O svakom milimetru vode računa i ništa ne prepuštaju slučaju!

Pravoslavni vernici hrišćanske veroispovesti sitno broje do najvećeg hrišćanskog praznika, koji se ove godine proslavlja samo dan nakon Međunarodnog praznika rada, 2. maja. Sutra je Veliki petak kada nas očekuje post, ali i farbanje uskršnjih jaja i pripremanje za veliki praznik.

I naše poznate pevačice odlučile su da se ulepšaju i tako spremne dočekaju predstojeće praznike, što su mnoge od njih danas i pokazale na društvenim mrežama.

Katarina Grujić, koja veliku pažnju posvećuje estetici, otišla je danas u jedan renomirani salon gde je imala tretmane lica. Jedan je bio i sa zlatnim česticama, a upravo sliku sa zlatnom maskom podelila je i na Instagramu.

Foto: Instagram.com

Marija Šerifović takođe je podelila fotku sa maskom na licu, a ovaj momenat zalila je vinom koje je popila sa prijateljem.

“Važan je stil”, poručila je ona.

Foto: Instagram.com

Emina Jahović podvrgla se nešto intenzivnijem tretmanu u Turskoj gde živi, a ceo proces kod doktora podelila je sa pratiocima na Instagramu. Sudeći po ovom snimku, doktor je koristio iglu, a pevačica je bila hrabra i čini se da je proces nije bolelo.

Foto: Instagram.com

I novopečena mama, manekenka Sofija Milošević odlučila je da se ulepša, pa je tako u jednom salonu sredila nokte, ali i kosu, a uz ove tretmane uživala je uz šolju čaja.

Foto: Instagram.com

I ćerka naše pevačice Svetlane Cece Ražnatović, mlada pevačica u usponu, Anastasija, odlučila je da ovaj dan iskoristi za ulepšavanje, pa je tako posetila frizera.

Foto: Instagram.com

Dan je odlučila da iskoristi za ulepšavanje i Marina Visković koja ništa ne prepušta slučaju i većinu slobodnog vremena provodi po teretanama i salonima za negu lepote. Ona je danas imala, čini se, čak tri tretmana.

Foto: Instagram.com

Da će naše poznate dame zablistati tokom predstojećih praznika i više je nego sigurno, a kako će ih i sa kim provesti ostaje da vidimo u narednim danima.

Autor: M.M.

#Anastasija Ražnatović

#Emina Jahović

#Katarina Grujić

#Marija Šerifović

#Marina Visković

#Sofija Milošević