AKTUELNO

Sve bolja od bolje!

Iako nemaju dovoljno povoda za eksponiranje i reklamiranje svojih luksuznih i manje luksuznih krpica, kao prethodnih godina, budući da koronavirus i dalje vlada planetom. Poznate dame ne zaostaju sa sređivanje, te koriste svaku priliku da zablistaju.

Sve to naravno možemo ispratiti na njihovom Instagramu, gde se gotovo takmiče u sjaju, sreći i luksuzu.

Prethodne nedelje u trci za modnu ikonu našle su se Teodora Džehverović, Ana Nikolić, Iva Grgurić, Electra Elite i Anastasija Buđić.

Titula modne ikone, sa čak više od 50% vaših glasova nego svi ostali zajedno, otišla je u ruke atraktivnoj pobednici ''Zadruge 3'', koja svojom pojavom pleni i nikoga ne ostavlja ravnodušnim, Ivi Grgurić.

Na razočaranje mnogih poštovaoca lika i dela Elekte Elit, ona je dobila najviše glasova u kategoriji ''Modni promašaj''. No mi ne sumnjamo da Elektru ovo ni najmanje neće pogoditi, budući da za sebe kaže da je gospođetina koja čvrsto stoji na zemlji i i te kako zna šta radi.

Foto: Pink.rs

1. U trci za modnu ikonu ove nedelje prva na spisku našla se jedna od najvećih balkanskih zvezda, Svetlana Ceca Ražnatović. Ona je svojom pojavom na beogradskom sajmu, gde se u nedelji za nama vakcinisala, izazvala veliku pažnju i prisutne ostavila bez daha.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

2. Druga na listi najbolje stilizovanih poznatih dama jeste mlada muzička zvezda, koja će nas u sastavu grupe ''Hurricane'' ove godine predstavljati na najprestižnijem muzičkom takmičenju u svetu, Evroviziji, koja se ove godine održava u Roterdamu. Atraktivna Ivana Nikolić, je na društvenim mrežama napravila pravi bum kada se na muzičkoj sceni pojavila sa imenom Ivana Boom Nikolić. A tek kada uz to vidite i njen scenski nastup, jasno vam je odakle potiče to 'bum', jer Ivana je prava eksplozija na sceni.

Sada je u stilu krimi matriks dame pozirala, i svojim stajlingom zapalila Instagram.

3. Seksepilna pevačica Katarina Grujić otkako se pojavila na muzičkoj sceni žari i pali svojim ekstravagantnim izgledom i vatrenom pojavom. Kaća već mesecima sarađuje sa mladim stilistom Miljanom Bulatovićem, a u interesantnoj odevnoj kombinaciji pojavila se kao specijalni gost u žiriju ''Zadrugovizije'', odnosno najvećeg spektakla u okviru najgledanijeg rijalitija na Balkanu, ''Zadruge 4''.

4. Poznato je da jedna od najvećih zvezda na ovim prostorima, pevačica Seka Aleksić već godinama unazad živi pravu bajku. Naime, Seka vodi jedan miran, porodični život u velelepnoj vili u Staroj Pazovi, sa suprugom i sinovima. Ona je vrlo aktivna na svom Instagramu, a neretko se pohvali i vitkom linijom koju godinama uspešno održava. Sada je na svom egzotičnom imanju ispozirala u lepršavoj haljini, i ozvaničila početak proleća.

5. Jedna od najbolje stilizovanih pevačica na ovim prostorima je svakako prelepa Emina Jahović. Od nje smo navikli na skupocena izdanja, koja retko koja pevačica može da iznese u tom stilu i žaru. Ovog puta Emina je u beloj kombinaciji osvežila Intagrame svojih vernih pratilaca.

6. U nedelji za nama kao bomba je odjeknula vest da su se Dara Bubamara i njem mladi biznismen Toni, otpratili sa Instagrama. Mnogi spekulišu da je došlo do raskida zbog Darine ljubomore. Međutim, njen Instagram zbog emotivnih turbulencija ne sme da trpi, te se popularna pevačica uslikala u uskoj roze haljini i još jednom pokazala čime raspolaže.

7. Pink.rs modna patrola gotovo da ne može da prođe bez više nego aktuelne Ive Grgurić, koja je svojom pojavom u žiriju ''Zadrugovizije'' još jednom dokazala koliki je rijaliti gigant. Svojim oprečnim komentarima, bez dlake na jeziku gledanost je dovela do usijanja, a posle samo nekoliko dana u belom na nevinost, pojavila se u emisiji ''Amidži Šou'' i svojom pojavom zapalila studio u Šimanovcima.

Autor: M. Mijatović

#Dara Bubamara

#Electra Elite

#Emina Jahović

#Iva Grgurić

#Ivana Nikolić

#Katarina Grujić

#Seka Aleksić

#Svetlana Ceca Ražnatović