AKTUELNO

Slatke muke.

Ljubavna priča koja nikog ne ostavlja ravnodušnim i dalje je u žiži javnosti zbog konstantnih turbulencija i promena. Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš ozvaničili su svoju ljubavnu romansu u Zadruzi 3, pred milionskim auditorijumom, a od tada njih dvoje ne prestaju da iznenađuju što svojim rasprava, svađama, ali i onim lepim trenucima koje provode ispod jorgana.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Međutim, u četvrtoj sezoni najgledanijeg rijalitija Zadruga Maji je sreću nakratko poremetila Aleksandra Nikolić, koja je postala rijaliti supruga Janjušević, a kao višnjica na torti, Marinkovićeva je na taj dan bila matičarka.

Ali kako je vreme prošlo, tenzija se spustila, Janjuš je odabrao svoju voljenu, pa tako njima nije bio problem da svo troje poziraju pred kamerama za vasrkšnje fotografisanje.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Oni su izrabali svoje rekvizite, nabacili osmehe na lica, a Maja se potrudila da i ovaj put Janjuš ne bude ni blizu Nikolićeve, te je izabrala da baš ona bude u sredini. Podsetimo, da je kao matičarka izgovorila reči koje je kasnije i ispunila.

- Kao matičarka proglašavam vas mužem i ženom. Mada meni to nije problem. Što sastavim mogu i da rastavim. Mladoženja, možete poljubiti mladu na sopstvenu odgovornost - rekla je Maja.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Autor: O. B.

#Zadruga