AKTUELNO

Raduje se prazniku!

Jedna od najekstravagantnijih pevačica na ovim prostorima, koja svojom pojavom pleni i nikoga ne ostavlja ravnodušnim, Aleksandra Stojković, poznatija kao Džidža, ekskluzivno za portal Pink.rs otkrila je kako je provela Veliki petak, i sa kim će proslaviti jedna od najvećih hrišćanskih praznika - Vaskrs.

Džidća je sama farbala svoja jaja, a ni za Vaskrs neće biti sa porodicom, jer je svako na svojoj strani trenutno, kako kaže pevačica.

Foto: Instagram.com/dzidza_official

Na samom početku otkrila je sa kim će provesti ovaj, jedna od najvećih hrišćanskih praznika.

Uskrs ću provesti u društvu svog brata i prijatelja, s obzirom da su otac i majka na putu i nije još sigurno da li će biti u nedelju tu - priča Džidža.

Foto: privatna arhiva

Evo šta za nju predstavlja Vaskrs i ko će joj nedostajati ove godine.

Moram da kažem da svake godine za Uskrs, odnosno za Veliki Petak se oseća neki mir i tišina u mom domu, za razliku od Božića kada i jeste euforično stanje. Ovaj praznik odiše mirom i duhovnošću, a mislim da je tako generalno kod ljudi. Nedostajaće mi kao i svake godine moje dede i baba - dodaje pevačica.

Otkrila je prve tri osobe kojima će čestitati Vaskrs:

Mama, tata (preko telefona) i brat - kaže ona.

Foto: privatna arhiva

A na pitanje kakva su njena jaja i da li ih sama farba, imala je interesantan odgovor.

Jaja su isključivo skupocena. (smeh) Obična kokošija i morčija jaja, u lučevini spremana, jer mi je to najprirodnije i najzdravije - dodaje Aleksandra.

Foto: privatna arhiva

Budući da je svojevremeno šokirala javnost, ali i pridobila simpatije brojne publike, svojom izjavom da je u ozbiljnoj vezi koja traje tek 2 nedelje, pitali smo je da li se u njenom životu pojavila neka ozbiljna veza duža od 2 nedelje i da li bi stala na ludi kamen.

Veza uvek ima... Sad, da l' je ozbiljna, vreme će pokazati - kaže Stojkovićeva.

Foto: Instagram.com/dzidza_official

Za kraj je otkrila svoje planove za leto i svim čitaocima portala Pink.rs poželela srećan Vaskrs!

Planovi svakako da postoje, i nadam se da ćemo uskoro nešto početi da snimamo i radimo. A da li će se ponoviti himna kao ''Srećno pijana''... što da ne, ja bih volela - govori Džidža.

Foto: Andrej Nihil

Autor: M.M.

#Aleksandra Stojković Džidža