AKTUELNO

Potpuno je otvorio dušu!

Milan Milošević, voditelj najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima "Zadruga", ekskluzivno za portal Pink.rs otkrio je kako će on ove godine obeležiti Vaskrs, pa podelio sa čitaocima neke zanimljive tajne, koje javnosti nisu poznate.

Ovaj Vaskrs cu provesti kod kuće sa majkom, za razliku od prošle godine kada zbog situacije nismo mogli da budemo zajedno, skupa. Majka je sa mnom i radujem se sto ćemo prvi put proslaviti Vaskrs zajedno, i to u mojoj kući - otkrio je voditelj.

Foto: Jelena Simonović

Milan je, takođe, podelio i njemu bitne uspomene, koje su vezane za ovaj datum, a koje će sigurno pamtiti do kraja života i kojih se rado seća i dan-danas:

Sto se Vaskrsnjih uspomena tiče, zauvek ću pamtiti Vaskrs koji zbog posla u Grčkoj nisam mogao da provedem sa majkom, a i jedan kada sam bio dosta mlađi, koji sam proveo u bolnici, jer sam operisao slepo crevo pred sam Vaskrs. Pamtim decu koja su dolazila na vrata kako bi skupili što više jaja, a tada je majka, recimo, preko 100 jaja farbala. Danas se to svelo na neku mnogo manju kolicinu, dvadesetak možda - rekao je Milan.
Najlepse što pamtim jeste prva jutarnja zajednička kafa sa porodicom, kao i rana prelepa trpeza koja će, siguran sam, biti i ove godine bogata i raznovrsna. Radujem se šarenim jajima, koja prosto obožavam i za Vaskrs ih jedem kao da nikada jaja nisam jeo, ne znam zasto - dodao je on.

Foto: Jelena Simonović

Kako je pomenuo trpezu, upitali smo ga ko je uglavnom za istu zadužen i da li će ove godine nešto, po tom pitanju, promeniti:

Za bogatu trpezu će se potruditi ljudi koji se bave keteringom, jer majka više nije zdravstveno dobro da bi se posvetila pripremi iste. Biće svakako svega i najviše volim Vaskršnji doručak, a obožavam da jedem suvo meso, jaja, mladi sir i mladi luk, tako je od malena, a i dan - danas ne menjam - objasnio je Milan.

S obzirom da je kucanje jajima jedno od glavnih obeležja Vaskrsa, interesovalo nas je kako se u tome snalazi i da li i iz ove "bitke" izlazi kao pobednik:

Maher sam da izaberem najjača jaja i uvek pobeđujem, iskreno . Moja jaja su najtvrđa, jer ja imam caku da ih proverim, a neću vam odati tajnu koju mi je pokojni stric odao - priznao je voditelj.

Foto: Jelena Simonović

Autor: M.Ivanović

#Zadruga