AKTUELNO

Bila je surovo iskrena.

Miljana Kulić bila je prva gošća kod Darka Tanasijevića večeras, gde je komentarisala sva aktuelna dešavanja i odnose u Beloj kući. Na samom početku, Kulićeva je u suzama pozdravila svoju porodicu, pa objasnila da je danas, zbog praznika, posebno tužna:

Malo sam povređena što mi pokloni nisu stigli, ne znam gde su ti ljudi, gde su svi nestali i ko glasa za mene. Trenutno samo gledam svoja posla i probleme, ne obraćam pažnju na odnose u kući. Na odnos Kristijana i Kristine gledam kao i na svaki drugi. Kristina može da radi šta želi, a Kristijan nije mali, zna šta treba da radi, njihov odnos - njihov problem. Ja nisam videla da su prešli granicu, nisam videla klip poljupca - prokomentarisala je Miljana.

Zatim se osvrnula na odnos Jovane Ljubisavljević i Stefana Karića:

Mnogo se promenio, vidim da je iskompleksiran. Kao, tu je uz Jovanu, zato što misli da će pobediti. Prema meni je prošle sezone bio dobar, ali je sada izgovorio nešto što me je zabolelo, aludirao je na moju porodicu, prešao je granicu. Ja sam sa njim išla na piće, on me je zvao, izvinio mi se u ime njegovog oca. To su kompleksi niže vrednosti. Jovana je znala sa kim je ulazila u vezu, sa Tomovićem nije, jer je znala da bi bila samo jedna u nizu. Namazana je svim bojama, sačekala je Stefana Karića i znala je kako će je psovati, jer je gledala prethodnu sezonu, znala je kako se ponašao sa Ivom, zna šta od njega može dobiti. On je ljakse i rumenko. Jovana igra na kartu Ive Grgurić - objasnila je Miljana.
O Sandri Rešić takođe nemam lepo mišljenje, od samog početka. Pročitala sam je, nije pokazala ništa za osam meseci, osim kad ustane i izdrami. Mislim da joj je Anđelo pomrsio konce, da se zaljubila u njega, a videla je da nema šansu kod njega. Nije želela da pokaže narodu da se zaljubila. Što se Matore tiče, sve je bilo okej, osim tog krljanja na bini, to me je baš iznenadilo. Ona je Matoroj uzvratila, znajući da je Matora tog opredeljenja - nastavljala je Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Lakše je u čoporu. Rialda je, na primer, predvodnik svega, ona je ustala danas i pitala gde su kolačići, a Sandra momentalno ustane i kaže "Evo, evo". Nije mi jasno da se ljudi toliko ponižavaju, ponašaju se kao da je Rialda šefica svega. Ne verujem da ih ona drži u šaci, za Natašu i Sanju me ne čudi. Sanja se svima prilagođava, samo kad vidi da je neko intelektualno jači od nje, a to nije teško. Kako Rialda svira, tako svi igraju - govorila je Miljana.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga