AKTUELNO

Turbulentna noć na velelepnom imanju!

Obzirom na odluku Velikog šefa da u nedelju niko ne napusti velelepno imanje zbog proslavljanja najradosnijeg hrišćanskog praznika Vaskrsa, sinoć je u Beloj kući bila samo emisije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem". Filip Car je ostao vođa i ove nedelje, dok su mi potrčci ostali Fran Pujas i Sandra Rešic, a Paula Hublin omiljena osoba.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Voditelj Milan Milošević je ušao u Belu kuću i pretres je počeo. Na samo startu emisije zadrugari su kometarisali Carevu podelu budžeta, i mnogo njih je ušlo u konflikt sa njim, pogotovo bivše devojke, koje vođu nisu štedele. Pored njih i Marko Đedović i Brendon su komentarima dokusurili Cara i kod njega izazvali reakciju kakva se i očekivala. Naime, vođa je krenuo da se brani i da viče

Mina Vrbaški je takođe ustala i komentarisala Filipa. Mnoge stvari mu je zamerila a pogotovo to što joj je pretio njenom bolnom tajnom koju je saznao od Vladimira Tomovića. Nadica Zeljković se priključila Mini i obe su rekli da Car ponižava devojke i žene i da se on nikada neće promeniti.

Foto: TV Pink Printscreen

Car je dok se branio od napada i kometarisanja zadrugarki krenuo da vređa Minu koja je otrkila svoju bolnu ispovest da je bila silovana i pretučena od strane dvojice muškaraca, ponižavao Minu još više pa joj je čak i rekao da se tako neponaša silovana devojka kao što se ona ponaša. Svi zadrugari su skočili da brane Minu, i govorili Filipu da je pogrešio i da je Mini više puta pretio da će da otkrije to što zna o njoj.

Foto: TV Pink Printscreen

Zadrugari su saznali da je po glasovima gledalaca Jovana Ljubisavljević najperfidnija osoba u Zadruzi. Mnogi su se sa tim složili, pa je čak Miljan Kulić otkrila da Jovani neće biti dobro kada bude izašla iz Zadruge. Dok su kometarisali misicu, potegla se priča o "smrdljivoj haljini" Maje Marinković, a svi su optužili misicu da ju je ona nosila. Da bi dokazala da nije Jovana je donela svoju haljinu koja je jako slična Majinoj, a onda je i Maja rekla da Jovana nikada nije nosila njenu haljinu.

Foto: TV Pink Printscreen

Tokom komentrisanja Jovane, sukobile su se Dragana Mitrović i Ana Bulatović. Naime, Dragana je branila Jovanu, a Ani se to nije svidelo jer zna da ju je stalno ogovarala sa njom. Njihov sukob je došao do vrhunca pa je čak moralo da raguje i obezbeđenje.

Foto: TV Pink Printscreen

Tokom većeg dela emisije Tara Simov je konstantno napadala i vređala Miljanu Kulić. Tara je sve vreme išla za Miljanom i govorila joj kako je luda, ćelava, bolesnica, govorila joj je da je ku*va i konstatno joj vukla periku koju je Miljana nosila.

Foto: TV Pink Printscreen

Tara nije birala ni vreme ni mesto da ponižava Miljanu, pa ju nje pratila u stopu, a u nekoliko navarata i pljunula. Sukob je dosegao vruhac ispred paba kada ih je razdvajalo obezbeđenje, a Miljana se požalila da ju je Tara i šutnula, pa joj je najavila tužbu!

Foto: TV Pink Printscreen

Voditelj Milan Milošević je zamolio Tarinog dečka, Nenada Aleksića Ša da je smiri, ali ni njemu to nije polazilo za rukom. On je u nekoliko navarata prišao Tari o objašnjavao joj da se smiri, ali ona mu je stavila do znanja da želi da napusti rijaliti i da je jedini način da to radi, tako što će maltertirati zadrugare.

Potegla se tema odnosa Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša o njihovom odnosu, a Janjuš je rekao da su najbolji kada nisu zajedno, ali da Maja i tada ljubomoriše. On je tom prilikom otkrio da mu je Maja u toku emisije napravila scenu jer je pričao sa Natašom Radan.

Foto: TV Pink Printscreen

Janjuš nije mogao da izdrži Majin teror pa joj je po ko zna koji put rekao da su završili. On se čak i zakleo u braću da sa njom neće imati ništa, ali je opet završio u krevetu sa njom.

Voditelj Milan Milošević je u emisiji podigao i Natašu Radan i zamolio je da sa zadrugarima podeli svoju tužnu priču o tome kako ju je bivši momak maltretirao i ošišao na ćelavo. Sve se desilo pre njenog ulaska u "Zadrugu 3".

Foto: TV Pink Printscreen

Mi smo imali bolestan odnos. Mi smo bili tri godine zajedno, to se desilo godinu dana posle uslaska u našu vezu, nakon toga smo bili u prekidu dva meseca. Nisam mogla da pređem preko toga, pomirili smo se, onda se svašta dešavalo, pa sam donela odluku da uđem ovde. Mi nismo čak ni bili u nekoj svađi. On je bio bolesno ljubomoran. Niko nije smeo da mi se javi. Jednom mi je tražio telefon, ja nisam htela, terala sam inat, on je bio bezobrazniji. Bacila sam telefon, on je pokušavao da ga otključa. Onda me je ošišao na spavanju. Imala sam dugu kosu, zakačen rep, nisam ni osetila. Ujutru kada sam se probudila, otišla sam da opere zube, podigla glavu, gledala se u ogledalu i vidim da mi nema repa. Razmišljam da li sam ga skinula. Onda se nastavila svađa i to se desilo. Nisam uopšte imala kosu. On me nije tukao, ali... U jednoj svađi, pre toga što se desilo sa šišanjem, imali smo neku svađu. Imala sam njegovu ruku 10 dana na licu. Plašila sam se da se vratim u Leskovac, videla sam se samo sa porodicom, bila sa drugom, samo da ne bih srela njega. Kada me je ošišao, ja sam htela da odem kod mame i očuha, nije mi dao. Prvom prilikom sam otišla. Brat koji je tada imao 6 godina je plakao i bežao od mene. To je bilo pre trojke, a posle sam se srela sa njim sasvim slučajno, ispod te zgrade je jedan kafić, sreli smo se tu, nisam mu se javila... Posle sam ga srela na nekom ručku, ušao je za mnom u WC da vidim sa kim pričam, onda mi je premestio stolicu, pitao u čemu je problem, rekao da ne treba da bežim od njega. Krenuo je naš kontakt, bez pretnji. Ubrzo nakon toga sam donela odluku da se vratim ovde - ispričala je Radanova.

Foto: TV Pink Printscreen

Pored Nataše u "Pretresu nedelje" je Nenad Lazić ispričao svoju tešku životnu priču, koju je dan pre ispričao u Igri istine Lepog Miće. Naime, populatni tiktoker je otkrio kakav je odnos imao sa ocem, i koji je razlog što su on i njegova porodica pobegli u azil. Neca je pričao o svojoj majci, koju je predstvaio kao heroja koja se borila za njih.

Foto: TV Pink Printscreen

Neca je u potresnoj priči otkrio da je izgubio brata, koji je nastradao sa 10godina u nerazjašnjenim okolnosima, a nakon toga je njegova majka ušla u brak sa njegovim ocem, i dobili su njega i njegovog brata Pecu. Tiktoker je otkrio da ih je majka rodila u sedmom mesecu i da je jedba preživela, a nakon toga je isprilao zadrugarima priču kako su se konstantno selili dok nisu našli mir u jednom gradu u inostranstvu.

Aleksandra Nikolić je otkrila zadrugarima kako ju je Filip Car molio u krevetu da ga oralno zadovolji iako ona nije htela, pa je otkrila da je stavio njenu ruku na njegov intimni deo tela.

Ana Bulatović je i u spavaćoj sobi nastavila sukob sa Draganom Mitrović. Pljuštale su uvrede od strane njih dve na sve strane, a Ana je poručila zadrugarki da je za razliku od nje, poštena.

Zanimljiv momenta dogodio se i u ranim jutarnijm satima u pabu. Naime, Kristijan Golubović je rešio da učini sve za njegovu dragu Kristinu Spalević, pa je u jednom momentu čak i krenuo da hrani pevačicu.

Danas će imanje posetiti Gordana Džehverović, pozantija kao Mama Džehva, i ona će sa Filipom Carem obići imanje, a ond aće njih dvoje zajedno doržati sastanak zadruagrima,

Autor: N.B.

#Zadruga