AKTUELNO

Veče za pamćenje.

Sinoćnu žurku na velelepnom imanju je obeležio nastup poznate pevačice Tijane eM, a pored nje i brojni turbulentni ljubavni konflikti i nesporazumi. Pevačicu su povezivali sa Stefanom Karićem, koji je sada u vezi sa Jovanom Ljubisavljević, ali ona u to nije bila upućena. Primetila je da joj Karić poklanja manje pažnje nego inače, pa ga je provocirala pitanjima, a sve zbog pevačice. Njena ljubomora je izazvala kod njega burnu reakciju, pa su ušli u konflikt.

Što ljubomorišeš? - pitao ju je Stefan.
Nisam ljubomorna, nego sam videla da si čudan večeras, ne želiš ni da me pipneš - rekla mu je Jovana.
Zbog tvog debilizma i šljokica. A ništa nije tvoje od garderobe. Posle te prozivaju za haljine i ko smrdi. Nisam ja kriv za ovu situaciju. A gde da sretnem ovog tvog? Da dođe sa utakmice, jedino ako igra protiv Zvezdare. Ja zbog tebe nisam želeo da ispadnem indijanac - nastavljao je Stefan da je ponižava.

Za to vreme, Tara Simov i Nenad Aleksić Ša ponovo su se posvađali večeras, pa su oboje napustili žurku i napravili lom u kući.

Mene napu*avaš zbog tog kurtona, je*aću mu mamu kad izađem, a ti znaš ko je! Jedini te teram da jedeš, da ne crkneš! Hoćeš da me ostaviš samog. Ja se razvedem, a ti hoćeš da me ostaviš ovde samog! Dosta je, mozak mi je pukao od tebe, bre - urlao je Ša.

Nakon žučne rasprave sa Tarom, Ša je napustio žurku i Belu kuću, pa se uputio u ekonomsko dvorište, dok se ona jadala svojoj drugarici Pauli Hublin. Reper se po ko zna koji put popeo na krov, ali su ga zadrugari na kraju sprečili u toj ideji.

Sad je stvarno kraj, kraj svega! Mene niko nije ovoliko namučio za 40 godina! Neka uživa na žurki, sada me ne zanima! Ona je samo smorena što sam ja tu - plakao je Ša.
Hajde, idi unutra i pričaj sa njom, nije joj dobro. Molim te, idi - nagovarala ga je Paula.
Ja sam sve u životu rizikovao, a ona hoće da me ostavi samog. Najponiznije mi je što imitira Tomovića. Ima mene - nastavljao je Ša.

Pomirenje je samo naizgled bilo tu, ali je zbog ljubomore Ša na Tarine bivše, konflikt između njih nastao ponovo, čak joj je zamerao i pesme koje je naručivala.

Tara nije mogla da izdrži njegove prozivke za bivšeg verenika, pa je izletela iz kuće i počela da lomi sve pred sobom. Nakon toga, Tara se povredila, ali tešila ga je da nije strašno, pa joj zaplakao u krilu.

On je rekao da sam ja košarkaš. Mene ponižavaš zbog nekog sa kim nisi. Ako sam ja košarkaš, majka mu je ku*va! - pobesneo je Ša.

Pravo iznenađenje večeri su bili Mina Vrbaški i Mišel Gvozdenović koji su sve vreme na žurki bili nerazdvojni. Naime, oni su se cele večeri grlili i ljubili drugarski, a Mini je znatno prijala promena i pevačevo društvo. I posle žurke se njihovo druženje nastavilo, a nakon dugog razgovora, otišli i zajedno na spavanje.

Međutim, odlučili su da svoju bliskost zadrže, pa su legli u isti krevet, a onda su pali i prvi poljupci. Iako su pevača mnogo puta prozivali za njegovo se*sualno opredeljenje, nakon ove noći, to definitivno neće više dovoditi u pitanje.

Autor: I.P.

#Zadruga