AKTUELNO

Izašla iz restorana zbog sina.

Manekenka Sofija Milošević nikada nije krila da joj je porodica najvažnija u životu, a kako se čini, jedino je svojim najbližima spremna da poveri sina Alekseja kojeg je dobila sa fudbalerom Lukom Jovićem.

Foto: Instagram.com/sofijamilo

Naime, poznata manekenka trenutno boravi u Beogradu i šetala je centrom prestonice sa Lukom, a navodno je sina ostavila na čuvanje svom bratu Stefanu.

- Sofija je veoma vezana za svoju mamu i brata Stefana i kroz sve životne situacije su prolazili zajedno. Otkako je sa Lukom i Aleksejem stigla u Beograd, trudi se da se ne odvaja od dečaka, ali kad god joj je neophodan kratak predah, njeni najbliži su tu da joj priskoče u pomoć - kaže izvor blizak manekenki i dodaje da je Sofija nedavno odvojila vreme za sebe i svog verenika.

Foto: Instagram.com

- Njen brat Stefan se odlično snalazi sa malim Aleksejem i Sofija je najopuštenija kada on čuva dečaka. Kada je nedavno sa Lukom uživala na ručku, a potom i šetnji gradom, mogla je potpuno da se opusti jer je znala da je Aleksej na sigurnom dok ga pazi njen brat - kaže izvor.

- Iako se od Alekseja odvojla samo na nekoliko sati, bila je nestrpljiva da ga ponovo vidi. Čim su završili sa ručkom, pozvala je svog brata i zamolila ga da dovede Alekseja. Toliko se uželela svog sina da je izašala iz restorana kako bi se sa bratom našla na pola puta i što pre ga videla - ispričao je zvor.

Foto: Instagram.com/sofijamilo

Autor: M.M.

#Sofija Milošević i Luka Jović