AKTUELNO

Tuga!

Poznati glumac Feđa Stojanović preminuo je u 73. godini nakon što je izgubio bitku sa teškom bolešću, a njegove kolege opraštaju se od njega na društvenim mrežama. 

Foto: Printscreen YouTube

Naime, za medije se oglasila i njegova koleginica Anja Mit, koja je otkrila kakav je Feđa zapravo bio. Neutešna glumica izjavila je da je Feđu upoznala na snimanju jedne serije.

On je zaista bio predivan čovek. Nasmejan i vedar. Divan kolega koji je tu i da pomogne i da sasluša. U svakoj pauzi smo pevali i smejali se. On je voleo moje šale. Baš sam šokirana i užasno mi je žao – rekla je Anja Mit.
Nisam znala da je imao kancer. Trebali smo da se vidimo prošle godine pre korone da dođe da gleda moju predstavu i to mi je bilo jako žao. Ostalo je na tome da se čujemo – završava glumica.

Foto: TV Pink Printscreen

Na društvenoj mreži Instagram, glumica Jelena Gavrilović oprostila se od kolege emotivnom porukom, iz koje se vidi da je jako bila vezana za Feđu.

Da li znaš koliko te volim, najdraži moj Fele? Toliko mi je slomljeno srce da sam ljuta na tebe... I pomalo besna! Zauvek, zauvek dok sam živa ću pamtiti sve naše razgovore. Tvoja gunđanja, smejanja.... Sve. A ti znaš sve ostalo, pa do našeg sledeće susreta. Znam da moraš poći sad – napisala je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.

#Anja Mit

#Feđa Stojanović