AKTUELNO

Ša u neverici.

Nakon komentarisanja odnosa Tare Simov i Nenada Aleksića Ša u emisiji "Gledanje snimaka", i Mina Vrbaški je imala šta da kaže o ovoj situaciji.

Nisam htela u poslednje vreme da komentarišem, ali ona je iz ovog odnosa htela da pobegne. Znam koliko ona voli Stefana, ja njega poznajem, znam kako ga gleda i kako je on usmerio kroz život. Žao mi je što se ovako sve izdešavalo, krivo mi je zbog Ša - pričala je Mina.
Igrate pet igara, ti si znala sve, a nisi rekla - dodao je Mića.
Da li je zaštitnika videla i u Nenadu kao i u Stefanu? - pitao je Darko.
Jeste, nakon ulaska u vezu sa njim, rekla je da ona ne može njega da trpi, taj pritisak. Videla je u jednu ruku kod njega da on može da joj bude oslonac, imala je ove godine prilike da uspe u nečemu. Stefan joj pomogao više nego Ša, ona je bila skoro dve godine sa njim. Znam taj odnos od ranije. Mislim da se zaljubila, ali se ohladila. Mislim da ni napolju neće moći da podnese, i da je ljubavnica... - nastavila je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Tara je osoba koja je osuđivala sve osobe koje su radile svašta, bila je jedna od najbezobraznijih. Ali su joj ljudi davali drugu šansu. Što se tiče Ša, ja nisam ni znala da je imala poziv sa Stefanom. To je katastrofa, gde ti pored ovog ovde, ona zove bivšeg. Ona je od tog poziva samo tražila da pobegne odavde. Tara će za pet dana da puši nargilu i boleće je ku*ac. Po ovim snimcima vidiš da ona hoće da ode odavde. Ona je njemu skrenula pažnju, kad je spomenuo ženu, pa je iz nemoći počeo da napušava. Evo garantujem da ne misli ništa ružno o svojoj ženi. Samo je tražio opravdanje za Taru. Šta god da je uradila, nije trebao da kaže nijednu ružnu reč. On je u strahu prestao nju da spominje. Prvo je bila bajka, a posle ispalo da ništa nije valjalo. Nema šta, ti si kriv. Sediš i smrdiš još dva meseca. Ostavila te je kao poslednje go*no - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Na svakom klipu ona veliča svoje bivše ljubavi, a njega vređa - nadovezao se Stefan.
Ša, ako ti kažeš i kažeš da ti nedostaje, ti si isto psihopata. I ti si tražio reakcije kad se posvađate, a ja bežim, pa me jure. - rekao je Janjuš.
Koga žališ više? Žali sebe - dodao je Mića.
Meni ona nedostaje, ne svađe - rekao je
Meni je ovo delovalo da je ona htela da izađe. Namenski je sve uradila. Od utorka je htela da ode kući. Ona ne želi da bude sa njim, po mom mišljenju. Mislila je da će to da ide u nekom drugom smeru, videla je da je izgubila sve honorare, ništa je ne drži više, gledala je da izađe pa da spasi za ova dva meseca, ali mislim da je najviše otišla jer ne želi da pravi problem - pričao je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: I.P.

#Zadruga