AKTUELNO

Želi da zadrugari i nju osude!

Voditelj Darko Tanasijević najavio je sledeći prilog u emisiji "Gledanje snimaka", a to je bio razgovor Paule Hublin i Frana Pujasa tokom žurke, kada joj on priča da je voli i pravda se da ne voli Minu Vrbaški.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne sedi na dve stolice, ustao je sa moje. Od onog dana me ne zanima. To je bio poslednji put da sam prokomentarisala nešto za njega. Došlo je sve ono što sam pričala. Želim mu svu sreću, ne zanima me - rekla je Mina.
Ja sam mu rekla da ne radi takve stvari, da može da zaboravi takve stvari, da neće da se sprda sa mnom... Rekla sam mu da ako ispadne suprotno od onog što mi priča, da neću ništa da mu radim, niti da ga vrežam, da ću samo da se povučem. Ne pada mi na pamet da pravim žrtvu od njega. Minu ne voli, sviđala mu se, radio je inat. Te gluposti igre, nema on kapacitet. Ja mu ne spominjem te stvari, tražim od njega ako smo krenuli ispočetka, da se ne vraćamo na neke stvari - govorila je Paula.

Foto: TV Pink Printscreen

Ljudi, Paula kada je bila priča sa Carem pre dve nedelje, ona nam je dokazivala da je zaljubljena u Tomovića. Govorila da joj je on bitan. Sledeće nedelje dolazi pitanje za Vladimira i Ivanu. Ako smo osudili Minu i Frana, onda treba i Paulu. Povezivanje sa Carem, spavanje u Tomovićevom krevetu, onda Fran. Što bi bila Franova igra? Ja mislim da je i sa jedne i sa druge strane - poručila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.