AKTUELNO

"Parni Valjak" je nezaustavljiv i posle više od četiri decenije.

Posle 42 godine rada neumorni momci iz benda "Parni Valjak" objavili su novi singl "Ljubav".

Foto: Promo

- Kotrljamo se i dalje, ne planiramo da stanemo, a od nas možete očekivati još mnogo, mnogo lepih stvari - poručuju oni.

Za najnoviju pesmu sada su snimili i spot, koji se na Jutjubu pojavio samo 10 dana pred beogradski koncert na Tašmajdanu.

Foto: Printscreen Youtube

„Ljubav“ je sjajna rok pesma u kojoj „Valjak“ pokazuje sve ono što gradi kontinuirano, uporno i uspešno već 42 godine. To je izvanredna svirka i hemija benda koja se odražava u energičnom, rokerskom aranžmanu, Akijev vokal neponovljive izražajnosti i emocije, kao i autorski pečat Husa koji je poklonio još jednu pesmu koja će postati istinski evergrin.

- Mislim da je poruka pjesme sama po sebi jasna, nema tu neke filozofije. Ljubav kao stav, kao način života, kao osjećaj s kojim hodaš kroz grad može biti odgovor na ovaj užas koji se dešava i kod nas i u svijetu. Mislim da ona treba biti motor pokretač svega što čovjek radi - rekao je Hus.

Foto: YouTube screenshot

Hrvoje Zuanić je režirao atraktivan i savremeni video spot za novu pesmu, a kombinovani su atraktivni kadrovi sa koncerata benda i zanimljiva, artistična priča koja je snimana na više lokacija u Splitu.

Puno ljubavi će ispuniti Tašmajdan u subotu 24.juna, a do tada uživajte u najnovijem spotu za pesmu „Ljubav“.

Autor: V. T.

#Aki Rahimovski

#Ljubav

#Parni valjak

#Pesma

#spot

'