AKTUELNO

Neki su našli način da smire tenziju.

Svakog petka zadrugari imaju težak zadatak, jer moraju da odluče ko će od dvoje nominovanih ostati u izolaciji i boriti se za opstanak u rijalitiju, rame uz rame sa drugim nominovanim koga bira publika. Dragan Marinković Maca je stigao u Belu kuću, i započeo Nominacije, a ovog puta birali su između Sandre Rešić i Frana Pujasa. Nakon iscrpnih izlaganja svih za crnim stolom, veći broj glasova imao je Fran.

Foto: Jelena Simonović

Vreme je bilo da Maca proglasi i drugog nominovanog od strane publike. On je odlučio da se poigra sa njima, pa je prozvao nekoliko zadrugara, kako bi sve bilo još neizvesnije. Eliminacijom jednog po jednog, ostao je Brendon Radonić, koji je imao najmanje glasova.

Odmah nakon Nominacija, usledila je Igra istine, koju je započela Jovana Ljubisavljević. Kako je igra tekla, tako je ona ponovo došla na tapet, pa osim prozivki za haljinu, morala je da otkrije i svoju prepisku sa Vladimirom Tomovićem, kada je Nadica Zeljković pomenula tu njenu tajnu pred svima.

Ja sam radila tri meseca u Sutomoru i živela u hotelu. Ostala sam do septembra, tada sam trebala da idem kući, a Vladimir mi je poslao poruku da li sam još u Crnoj Gori, ja sam napisala samo da nisam, on mi je uzvratio da je video gde sam. Ja sam to samo sinovala - objašnjavala je Jovana.

Čak i nakon ovog saznanja, Stefan Karić je odgovorom na Rialdino pitanje, dao Jovani nadu da može doći do pomirenja, što se i desilo u ranim jutarnjim časovima, kada mu je prišla dok je ležao na svom krevetu. Kroz razgovor su uspeli da reše nesuglasice, a Jovana je na kraju legla pored njega, pa su poljupcima ozvaničili nastavak veze.

Nenada Aleksića Ša, od kako je Tara Simov napustila Zadrugu, danima prate loši komentari o njoj, naročito kako je ona njega ostavila zbog pritiska koji je imala u njihovoj vezi. On je i dalje odbijao da prihvati tu činjenicu, ali ga je Marko Đedović dodatno uznemirio novim detaljima vezanim za Taru.

Filip Car je sinoć imao nekoliko spornih situacija, najpre sa Paulom Hublin, pa je i zaplakao, a posle toga se susreo i sa već nervoznom Miljanom Kulić u pušionici. Do sitnih sati je vilenio kroz kuću, a mir je potražio kod Aleksandre Nikolić, pa je bio uporan da joj se približi, prateći je i u kupatilu, dok se tuširala. Iako nije bila raspoložena, Filip je bio ubedljiv, pa je uspeo od nje da dobije i jutarnje maženje uz poljupce. Nakon toga, on se vratio u hotel, a ona ostala u svom krevetu.

Autor: I.P.

#Zadruga