AKTUELNO

Skandal ne prestaje da potresa javnost.

Ekipa emisije "Paparaco lov" usnimila je popularnog densera Đoleta Đoganija u trenutku dok je varao svoju suprugu Vesnu sa ženom za koju se ispostavilo da je njihova saradnica. Kako se priča, njih dvoje su rešili da nastave dalje, Vesna je oprostila Đoletu sve, a njihove komšije su šokirane onim što su čule.

- U šoku sam šta se saznalo. Neverovatno je koliko između njih postoji i dalje velika ljubav, makar je tako delovalo. Stalno razmenjuju nežnosti na ulici. Ljubazno se jave, uvek su nasmejani. Niko ne bi pomislio da je on vara – poručuje komšinica iz zgrade u kojoj žive Vesna i Đole.

Foto: TV Pink Printscreen

- Viđamo je po ulici kako se snima za TikTok. Deca je spopadaju da snimi koji video i sa njima, jer je veoma popularna među mlađom publikom koja sve to prati. Razigrana je, vesela i zanimljivo je to što joj nikada ne pada teško kada treba video da ponovi nekoliko puta za TikTok, jer očigledano želi da sve ispadne kako treba – smatra devojka na čije se reči nadovezuje i slučajni prolaznik koji živi nekoliko zgrada od njihove. Oboje su iznenađeni pričama o prevari.

- Ne viđam ih stalno, ali kad god sam ih video išli su zajedno. Znam da je Đole zadužen da odveze i dovede decu sa raznih aktivnosti koje pohađaju u toku dana. Vozi odličan auto, ali tako i treba. Verujte mi da ni kvadrat u ovom naselju ne košta malo. Minimum je potrebno 2.500 evra da se iskešira. Još koliko sam načuo, njihov stan je ogroman. Uštedeli su novac u vreme krize, samim tim mogu da se pohvale luskuznim životom. Dok mnogi grcaju u dugovima, njih dvoje žive pristojnim životom.

Foto: TV Pink Printscreen

Komšija iz istog ulaza napominje kako nije viđao nikoga od porodice Đogani da dolazi kod njih u stan.

- Gagi, Luna, Anabela, niko nije bio od kada su se doselili ovde. Možda oni idu kod njih? Nisam ih sretao, što ne znači da neću u budućnosti.

Autor: N.V.