AKTUELNO

Ovi stajlinzi poznatih dama su u nedelji za nama zapalili društvene mreže!

Iako nemaju dovoljno povoda za eksponiranje i reklamiranje svojih luksuznih i manje luksuznih krpica, kao prethodnih godina, budući da koronavirus i dalje vlada planetom. Poznate dame ne zaostaju sa sređivanjem, te koriste svaku priliku da zablistaju.

Sve to naravno možemo ispratiti na njihovom Instagramu, gde se gotovo takmiče u sjaju, sreći i luksuzu.

Prethodne nedelje u trci za modnu ikonu našle su se Seka Aleksić, Katarina Grujić, Ivana Boom Nikolić, Emina Jahović, Iva Grgurić, Svetlana Ceca Ražnatović i Dara Bubamara.

Kao i prethodne nedelje, modna ikona sa ubedljivim brojem vaših glasova je i ovoga puta, pobednica ''Zadruge 3'', voditeljka Iva Grgurić, koja je ovog puta osvojila 75% više glesaova nego svi ostali zajedno.

Foto: TV Pink Printscreen

Za promašaj nedelje je bilo veoma gusto u glasovima, budući da se razlike male, a titulu najlošije stilizovane javne ličnosti za prethodnu nedelju odnela je harizmatična Dara Bubamara i njena pink haljinica.

1. U trci za modnu ikonu ove nedelje prva na spisku se našla pobednica ''Zadruge 1'', pevačica Kristina Kija Kockar, koja je prepoznatljiva po svojim opuštenim, kežual izdanjima.

2. Druga na spisku za izboru sa ikonu, ali i promašaj nedelje je atraktivna crnka raskošnog glasa, Sanja Vučić. Ona redovno trenira, svoju liniju je dovela do savršenstva, a zajedno sa članicama grupe ''Hurricane'' ove godine će predstavljati našu zemlju na najprestižnijem muzičkom takmičenju ''Evrovizija''. Sanja je takođe prepoznatljiva, po svojim opuštenim izranjima, a ovog puta je objavila sliku sa Tašmajdana.

3. Bivša zadrugarka i atraktivna voditeljka ''RED'' televizije, Ivana Šopić, poznata je po britkom jeziku, ali i zanosnim oblinama. Njene odevne kombinacije od početka bitisanja na javnoj sceni izazivale su veliku pažnju, a retko kad je imala promašaje.

4. Jedna od naših najvećih zvezda, Seka Aleksić, već pune dve decenije žari i pali muzičkom scenom Srbije. Ona poslednjih godina sa suprugom i dva sina živi pravu bajku, na svom velelepnom imanju u Staroj Pazovi, odakle redovno svoje fanove iznenađuje prelepim odevnim kombinacijama iz čarobnog dvorišta.

5. Bivša modelsica, seksipilna Ivana Stamenković Sindi godinama važi za jednu od najzgodnijih pevačica na ovim prostorima, a i šire. Više puta je istakla da se nikada ponovo ne bi udala, a uskoro će obradovati sve ljubitelje njene muzike, i izdati čak dve nove pesme. Ovog puta je pozirala u srebrno-zlatnoj haljini i u stilu tempirane bombe zapalila Instagram.

6. Pevačica Tanja Savić se od samog početka izdvojila na muzičkoj sceni Srbije i postala velika zvezda. Svojim vanvremenskim hitovima osvojila je srca mnogobrojne publike, a njene odevne kombinacije često su izazivale oprečne reakcije. Ovog puta pozirala je u dnevnom izdanju i pobrala brojne simpatije fanova.

7. Mlada plavokosa pevačica, Aleksandra Stojković Džidža, nedavno je istakla da uvek ima turbulencija u njenom ljubavnom životu. Od samom starta je intrigirala javnost svojom pojavom i ekstravagantnim pesmama koje su pomerile granice domaćeg šou biznisa. Sada je su stilu plavokose Rubi, pozirala i svojim stavom srušila Instagram.

Autor: M.M.

#Dara Bubamara

#Iva Grgurić

#Ivana Stamenković Sindi

#Ivana Šopić

#Kija Kockar

#Sanja Vučić

#Seka Aleksić

#Tanja Savić