AKTUELNO

Široko!

O imovinskoj karti Vesne Zmijanac naširoko se pričalo i pisalo mnogo puta do sada, a prema poslednjim infformacijama pevačica je navodno sada iskeširala 232.000 evra za novi stan! Međutim, prema navodima medijima, Vesna je ovu trosobnu nekretninu u samom centru Beograda pazarila za ćerku Nikoliju Jovanović i zeta Relju Popovića.

U stanu će živeti svi zajedno dok se Nikolija ne porodi, a potom će Vesna da se vrati u svoju kuću na Bukulji.

Foto: TV Pink Printscreen

- Vesna je nedavno prodala svoj stan na Voždovcu i kupila novi u Ulici kneza Miloša, koji je platila 232.105 evra. Pazarila ga je dok je još bio u izgradnji, pa ju je kvadrat koštao 2.667 evra, dok je cena sada dosta veća. Stan je u prizemlju u najluksuznijoj zgradi u tom kompleksu, koji je pod video-nadzorom. Vesna će se uskoro useliti sa Nikolijom, Reljom i petogodišnjom unukom Reom - priča izvor za medije.

- Nikolija je u šestom mesecu trudnoće i Vesna želi da do porođaja brine o njoj, da je vodi na kontrole, kuva, čuva unuku Reu. Kada beba dođe da svet biće uz nju nekoliko meseci, a zatim će se vratiti na Bukulju. Nikolija i Relja će sa decom ostati tu da žive. - dodaje izvor.

Foto: TV Pink Printscreen

Zmijančeva svakog dana obilazi završne radove na enterijeru i uveliko naručuje nameštaj, koji biraju ćerka i zet:

- Svi zajedno obilaze radnje i gledaju kataloge. Rekla im je da je njoj dovoljna jedna sobica kada je u Beogradu, a da ostatak urede kako žele. Mada sve ona plaća, Vesna se mnogo ne meša, jer će oni ostati tu da žive. Želja im je da se početkom juna usele u stan, kako bi se skućili pre Nikolijinog porođaja.

Autor: D.T.

#Nikolija Jovanović

#Relja Popović

#Vesna Zmijanac