AKTUELNO

Bez dlake na jeziku.

Rano jutros se u "Zadruzi" nakon emisije "Pretres nedelje" desio pravi karambol u pabu, kada je Kristijan Golubović nasrnuo i na silu izbacio Nenada Lazića Necu iz paba, a sve zbog sumnje da mu je ukrao kačkavalj. Iako je Neca pričao da je to njegov kačkavalj, Kristijan mu nije verovao.

Neci je nakon ovog okršaja pozlilo i hitno je izveden iz "Zadruge", kako bi mu bila ukazana medicinska pomoć. Sa Necom je sve bilo u redu, te se vrlo brzo i vratio u Belu kuću, gde su ga zadrugari tešili i pružili mu podršku.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovaj okršaj potresao je Necinog rođenog brata Pecu, koji je svom bratu pružio podršku putem društvene mreže Instagram.

Foto: RED TV

Ovako reaguje jedan nasilnik i kriminalac zbog gaude koja je "ukradena". Bravo, Kristijane Goluboviću, pokazao si ko si i šta si i da sva bogatstva o kojima ti pričaš u stvari vrede kao "ukradena" gauda. Nikad nisam čuo kako mi brat cvili i kako ga neko maltretira, a on je za mene večeras ispao heroj, jer je smeo da ti kaže sve u lice. Kao što svi odavno znamo, pravi kriminalci su odavno pokojni, a ti si uvek bio šarlatan i porčko istih. Neco, ostani jak, ljubi te brat - napisao je Peca.

Foto: Instagram.com/iamnecaa

Autor: M. P.