AKTUELNO

Ilda Šaulić i njen izabranik Bojan Vučković planiraju i drugo dete.

Ilda Šaulić sa svojim suprugom Bojanom Vučkovićem pojavila se u javnosti tek nedavno, a pauzu je napravila zbog svoje ćerke Eme koja je nedavno navršila prrvih mesec dana.

Pevačica je vidno raspoložena pričala sa medijima, a potom otkrila da kakva je njena ćerka Ema i činjenicu da ona i njen suprug ne dele poslove, već da sve rade zajdeno.

Foto: Ilda Šaulić izlazi iz porodilišta, Foto: E-stock/Stefan Filipović

– Bojan i ja smo dobro organizovani roditelji i postižemo sve. On mi dosta pomaže oko svega, nema tu neke podele poslove. Sve radimo zajedno. Ema nam je na prvom mestu, ali kad želimo da izađemo negde, imamo ženu koja je pričuva - rekla je Ilda za Pink.rs i dodala:

Foto: Ilda Šaulić i Bojan Vučković, Foto: e-stock/Stefan Filipović

- Mislim da smo se oboje dobro snašli u ulozi roditelja, a moram da kažem i to da je Ema veoma dobra devojčica. Mirna je i stvarno nemamo nikakvih problema. Moj život se nije mnogo promenio, samo je postao bogatiji i oplemenjeniji otkad se rodila Ema.

Iako su mnogi pomislili da pevačica još uvek ne razmišlja o drugom detetu, ona otkriva da ne smatra da je rano, a njen suprug se na to intrigantno nasmejao.

Foto: Ilda Šaulić i Bojan Vučković, Foto: e-stock/Stefan Filipović

- Nije rano uopšte. I mi razmišljamo. Nije rano - rekla je Ilda za Clip.rs.

Autor: B. Radonić

'