AKTUELNO

Ovakav rasplet mnogi nisu očekivali.

Tara Simov prošle nedelje zaprepastila je sve svojim ponašanjem u rijalitiju "Zadruga", zbog čega je Veliki šef doneo odluku da je diskvalifikuje i tuži za naknadu štete definisane ugovorom, u iznosu od 50.000 evra. Među njenim najvećim kritičarima ovih dana jeste Marko Đedović, njen (bivši) najbolji prijatelj.

Foto: TV Pink Printscreen

Đedović je, naime, osudio njeno ponašanje, a potom i istakao da Tara prema njemu nije ispala prijatelj, budući da mu je poveravala stvari suprotne od onih koje je pričala Nenadu Aleksiću Ša, te ga je svojim odlaskom iz "Zadruge" stavila u nezavidnu poziciju.

Novinar je, ipak, rešio da ostane dosledan sebi, te je obelodanio istinu o Tarinim emocijama prema bivšem vereniku Stefanu, međutim to nije jedino što zna - juče je u emisiji "Pretres nedelje" najavio da bi imao štošta da kaže, ali još uvek to ne čini.

Foto: TV Pink Printscreen

- Igri je kraj samo kad ja budem hteo, mene ne može da nadigra niko. Ona zna da ja neću, bez obzira na sve, a zna da ako budem hteo, da je tek onda kraj - poručio je sinoć Đedović, na čije reči je reagovala i Tara, javno na Instagramu.

- Uf, tresem se - žestoko je odreagovala Tara.

Foto: Instagram.com

Po svemu sudeći, između Tare i Marka, dojučerašnjih saboraca, definitivno je "pukla tikva".

Autor: D.T.

#Marko Đedović

#Tara Simov