AKTUELNO

Dani mi baš brzo prolaze – priča pevačica.

Pevačica Mia Borisavljević otkriva da joj u trudnoći dani brzo prolaze, kao i da jedva čeka trenutak da bebicu uzme u naručje.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, Mia i njen nevenčani suprug Bojan Grujić, čekaju drugo dete. Par ima ćerkicu Emu, a pevačica sada otkriva kako se snalazi u drugom stanju.

Dani mi baš brzo prolaze, jer su mi ne samo dani i nedelje organizovani unapred nego i meseci. Tako da kad imate puno posla i planova, uz dobru organizaciju ne razmišljate ni o koroni, ni o problemima, samo o zacrtanim ciljevima – započinje pevačica.
Aktivna sam. Imam dane kada mi se spava popodne i kad ne mogu u punoj energiji da startujem od ranog jutra, pa se onda setim da sam trudna i vratim još malo u krevet. Mada srećom to je retko. Nemam posebne želje, ali priznajem da malo zloupotrebim položaj za neke situacije tipa "ajde ti, ja sam trudna", što mislim da je i normalno, ako se neko sam ne seti da sam trudna. I da, puštaju me na kasi preko reda, što sam se baš prijatno iznenadila – priča Mia.

Foto: TV Pink Printscreen

Borisavljevićeva često šeta, a kako kaže, najveće uživanje joj je kad joj društvo prave suprug Bojan i ćerkica Ema.

Živimo blizu Košutnjaka i obožavamo da provodimo vreme napolju. Meni to posebno sada znači da ujutru ili uveče kad sve pozavršavam prošetamo kroz šumu svi zajedno – priča Mia i otkriva da joj posao zaista nedostaje.
Muzički studio nam je u zgradi u kojoj živimo i čim se porodim planiram da tamo provedemo vreme oko novih projekata. Jedva čekam da se vrate nastupi i barem deo života u koji sam uložila 20 godina.

Na pitanje da li je Bojan tokom vaspitanja popustljiviji i slabiji na ćerku, pevačica objašnjava kako stoje stvari.

Isti smo po tom pitanju. Tolerantni i strogi u isto vreme. Mislim da smo Bojan i ja jako slično vaspitavani i da smo navikli na autoritet – zaključuje ona.

Mia kroz osmeh priča da se njena naslednica raduje što će biti starija sestra, pa svakodnevno priča sa bebom, i dok je u stomaku.

Ema jedva čeka seku. Priča sa mojim stomakom, kaže bebi "ajde požuri već jednom, da se igramo". Vežba na lutkama da ih hrani, presvuče i umiri ako plaču. Videćemo kako će reagovati na pravu bebu – otkriva Borisavljevićeva.

Autor: P.R.

#Mia Borisavljević