AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

U novom izdanju emisije "Pitam za druga" koja se emituje na RED TV-u, Panda i Kendi ugostili su nedavno izbačenog zadrugara, Branislava Radonića Brendona.

Foto: RED TV

Naime, Brendon je nedavno napustio Belu kuću, a sada je otkrio kakvo mišljenje ima o Maji Marinković i Marku Janjuševiću Janjušu, i njihovoj i dalje aktuelnoj vezi.

Maja i Janjuš su me ozbiljno smorili. Oni uopšte nisu normalni, imam utisak da su u nekoj psiho-sado-mazo vezi, štipaju se, grebu se, vode ljubav, malo odspavaju i onda sve iz početka. Maja mi je ostala draga, ali Janjuš i ne... Mislim da čak i kad je primirje između njih dvoje, on dosta stvari radi namerno – priča Brendon.

Foto: RED TV

Jaško, pa da, ona njega jaše realno. Ona njega kao da... Razumete sve. Tako on meni deluje, nekako ispijeno, otkad je s njom sav je bled. Bio je agresivan prema meni u par navrata tako da sam ga odmah otpisao kao zadrugara, drugara. Takav prostor takvim ljudima nema mesta – odlučan je Radonić.
Ja sam inicirao i pravio taj neki performans sa njim ne bi li šokirao zadrugare i gledaoce. To je bilo neka moja inicijativa, ali i njegova, tu smo se skontali, ali posle toga ništa naravno – rekao je bivši zadrugar.

Foto: RED TV

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: P.R.

#Branislav Radonić Brendon

#Maja Marinković

#Marko Janjušević Janjuš