AKTUELNO

Priželjkivao je izlazak iz rijalitija.

U nedelji iza nas imanje najgledanijeg rijalitija na Balkanu napustio je Branislav Radonjić Brendon. U proteklih nekoliko meseci imali smo priliku da gledamo, kako Brendona, tako i njegov alterego Brendu, da gledamo u različitim izdanjima.

Foto: TV Pink Printscreen

Samo nekoliko minuta po napuštanju studija u Šimanovcima, saopšteno mu je da je njegova majka u bolnici i da je pozitivna na koronavirus, a sada je ispred objektiva premijerne kamere Brendon otkrio sve detalje vezano za majčino zdravstveno stanje.

Po izlasku iz rijalitija, tata mi je saopštio da mi je mama smeštena u bolnicu u Zrenjaninu, Ružica Radonjić, iz Čente inače. Potrešen sam tom situacijom. Nisam to očekivao. Ona je mene uvek čekala u studiju po mom izlasku iz rijalitija, ali eto to se sada nije desilo - priča Brendon, pa dodaje:

Foto: TV Pink Printscreen

Na vezi smo, dobro mi zvuči. Lakše bi mi bilo da je u Batajnici u specijalizovanoj bolnici za koronu, ali verujem da i lekari u Zrenjaninu vode računa o njoj i da ima adekvatnu medicinsku negu - priča Brendon.

Ističe da nije razočaran zbog ranog napuštanja ''Zadruge 4''.

Izlazak iz rijalitija sam doživeo jako srećno jer sam na neki način to priželjkivao. Smirio sma se poslednje dve nedelji i sve sam ostavio na stranu jer mi je mama bolesna i to me prikovalo za situaciju da se čujem sa mojim doktorima i advokatom i nekim ozbiljnijim stvarima iz mog života, koji je inače takav.

Foto: TV Pink Printscreen

Osvrnuo se i na ljubavne parove iz najgledanijeg rijalitija, pa osuo paljbu po svima generalno.

Dosta ljubavnih priča su katastrofalne, ne znam šta da mislim o tome jer se mnogo njih spaja i biva u tim nekim vezama zarad kadra i priče - zaključio je Branislav.

Autor: M.M.

#Branislav Radonić Brendon