AKTUELNO

Poznati pevač Marko Bulat i njegova supruga Marija, nedavno su dobili ćerkicu Doroteu, koja je po rođenju imala zdravstvene probleme.

Samo nekoliko nedelja nakon što su se oporavili od stresa zbog zdrvstvenih problema koje je imala njihova tek rođena ćerkica Dorotea, pevač Marko Bulat i njegova supruga Marija, ponovo tuguju. Ako je verovati Marijinom postu na društvenoj mreži instagram, ona je izgubila bliskog prijatelja, kom je posvetila emotivnu poruku.

Foto: Printscreen Instagram

- Nikada nisi dao da te kačimo na društvene mreže, a opet najviše šala i uspomena sa tobom i najviše izrađenih fotografija... Još niko ne veruje, svi mislimo da se šališ kao i uvek, da ćeš pozvati i pitati je l' imate gume za ladu i vrištati od smeha - napisala je Marija.

Foto: Instagram

Marija i Marko koji su nedavno prevazišli težak period zbog problema sa zdravljem njihove ćerkice Dorotee, doživeli su još jednu tešku situaciju, kada im je nepoznata osoba zaplila automobil.

Pre godinu dana Marija je, kako se pisalo, bila privođena zbog posedovanja narkotika, a da li je za Bulatove niz negativnih situacija završen, vreme će pokazati.

Foto: Instagram

Autor: D. P.

#Marija Bulat

#Marko Bulat

'