AKTUELNO

Par je oduševljen kako sve izgleda, a naročito im se svideo raspored prostorija koji uživo izgleda još bolje nego na projektu.

Luka Jović kupio je još jednu nekretninu u Beogradu. Ovoga puta fudbaler je pazario stan u srcu Vračara od 150 kvadrata za koji je dao oko 500.000 evra. Njegov životni prostor biće na trećem spratu, a trenutno je u fazi izgradnje. Ukoliko sve bude teklo kako je investitor planirao, zgrada će biti gotova za šest meseci. To sportisti savršeno odgovara.

Foto: Instagram.com

Luka i njegova verenica Sofija Milošević su za prvomajske praznike bili u Beogradu i tom prilikom su prvi put obišli radove. Par je oduševljen kako sve izgleda, a naročito im se svideo raspored prostorija koji uživo izgleda još bolje nego na projektu. Stan će biti dvostrano orijentisan, a manekenka je zadužena za osmišljavanje enterijera. Kada je prethodnih godina boravio u prestonici, Luka je živeo u Južnom bulevaru, gde je iznajmljivao stan, a od jeseni će se useliti u svoj kutak. Jović voli Vračar, kao i Sofija, pa se nijednog trenutka nisu razmišljali o tome u kom delu grada će sviti svoje porodično gnezdo. Prema rečima našeg izvora, njih dvoje se nisu uopšte dvoumili kada im je prijatelj predložio nekretninu u blizini Hrama Svetog Save. Štaviše, Jovićev advokat je istog dana pregledao kompletnu dokumentaciju, a kada se pravnik uverio da je papirološki sve u najboljem redu, oni su napravili ugovor i krenuli u realizaciju.

Sofija ne želi ništa da prepusti slučaju, pa će da angažuje firmu koja će joj pomoći da sve ono što je zamislila bude sprovedeno u delo. Luka je prezauzet obavezama koje ima u inostranstvu oko kluba, pa je svojoj lepšoj polovini prepustio da vodi brigu oko njihovog novog doma. U njemu će boraviti kada su u Srbiji, a posebnu pažnju će posvetiti dečjoj sobi, kao i terasama, koje su ogromne.

Omiljeni kvart imaće poznate komšije

Vračar je postao omiljeni deo grada poznatih. Pored Luke Jovića, nekretnine tu imaju i Olja Karleuša, Duško Tošić, Vesna Zmijanac, Mira Škorić. Poznati često uživaju u lokalima koji se nalaze oko Hrama. Vesna, s druge strane, često s unukom šeta u Karađorđevom parku, dok je Tošić nekretninu kupio za izdavanje.

Autor: M.K.