AKTUELNO

Nije ga štedela!

U toku su nominacije. Zadrugari ovo veče biraju između Mine Vrbaški i Filipa Cara. Naredna koja nominuje je Kristina Spalević.

Njih dvoje su prema meni isti. Ja sam jedna od retkih osoba koja je videla varnice između nje i MIšela. Cara ne podržavam zbog vređanja, i šaljem ga da odmori od Aleksandre - rekla je Kristina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću početi od Fiće, on je neko koga sam ja volela, i volim na neki način, redovno imamo svađe, on priča kako ga ja progonim, a on mene kreće prvi da veređa. On ima traume od mene. On je mene iskoristio, peti put me je napravio budalom, iskoristio. Ja njega nikada ne bih jurila, da on ne vređa moje roditelje i da me ne vređa. Ja ću te tek provocirati - rekla je Aleks, a onda je kometarisala Minu:

Foto: TV Pink Printscreen

Mina je neko sa kim sam se svađala, ali smo sredili odnos, jer mi je rekla nešto što mi je značilo. Ona je meni rekla da ne treba da budem sa njim, a onda je ona ušla u vezu sa njim. Nju neću poslati u izolaciju, već Fiću, da se odmori malo od mene, a rekao je da mi priprema neko iznenađnje - rekla je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: N.B.

#Zadruga