AKTUELNO

Drama!

U toku je "Igra istine", a naredno pitanje je postavljeno Nadici Zeljković: "Prokomentariši mi situaciju sa Ša i Kristijanom, jer se ne poklapaš u pričama i kako vidiš te situacije?".

Jesam, ja sam sve rekla! Ja sam imala intervju sa Darkom i mene su pitali za Kristijana i Kristinu, ja sam tebe isključila iz te priče, ona je mlada, a ti si alfa i rekla samda si pametniji. Kada su bila "Pitanja novinara", ja sam bila šokirana i rekla sam da nije to istina, jer se pogledima razumemo i ja tebe drugačije doživljavam. Ona je priznala Milanu da je bilo nešto, a onda sam ja ispala budala jer sam ga vukla da kaže sve što je i meni rekao, ali ga je ona izdala i priznala je sve, a on je tebe Kristina hteo da otkači. Sada poredim Ša i njega, kada je Kristijan pričao na radiju ja nisam bila sigurna da li se zeza, ali sve što se desi to se i komentariše! Ja ne mogu da izbegnem da nešto ne kažem, Kristijan je uradio gore nego Ša! Nisi srećan i deluješ mi zabrinuto, ali ti znaš zbog čega smeješ se sa ovom, ali mislim da ona (supruga Ivana) kući sedi i kida meso! - rekla je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam priznao, jer ja nisam Ša i nemam to licemerje! Ja sam rekao šta sam i ja sam takav kakav sam. Kako se sa ovom smejem, a sa onom ne, nije ni čudo zašto se to desilo! - rekao je Kristijan.
Nadice, nisi kompetentna da komentarišeš! - rekla je Kristina.
Ja tebi moram da kažem da možeš da me pljuneš, ali si uradio gore nego Ša! Dete ti ima šest godina, ona sve sada zna, a ti ćeš morati svima njima sve da objasniš - rekla je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

Moje dete sve zna, pa čak i da zove policiju, a majka ju je vaspitavala da zove policiju kada uđem u stan i da me ne zagrli, ali i da je voli više od mene! Ona je žena koja bi sada potpisala da ja budem na doživotnoj, samo da ne pogledam nijednu drugu ženu i da mi kaže da se upucam, ja bih to uradio! Ja sam nju varao, ali je nisam prevario i ja sam nju molio za s*ks, ona neće ovde, neće onde! - rekao je Kristijan.

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga