AKTUELNO

Au!

U toku je "Igra istine", a naredno pitanje je postavljeno Kristijanu Goluboviću:

Zanima me, da li vidiš Kristinu kao neko ko bi mogoa da bude tvoja žena, ida li vidiš neku ozbijnu vezu, kao i da li sti smetaju njeni neki odnosi sa Carem i Čorbom? - glasilo je pitanje.
Može da bude sve i svašta, naravno da mi smeta sa kim je bola pre i sve zavisi kada se prave deca, ulazi u vezi i venčava. Ona mi je pravi prijatelj, i po tome smo se skontali, ali posle onog sinoć idemo napred jer smo uradili šta smo uradili. Ona je na drugoj obali i sve je sveže, ali videćemo se negde i odličan je čovek i devojka ako i to da ima sve kvalitete da me prati i zatrudni, ali to je jako komplikovano - rekao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Kristina, da li vidiš sebe u braku ili ozbiljnoj vezi i da li te brine podrška porodice? - pitala je Milica.
Ja sebe mogu da vidim pored njega, on kaže kako sam zaljubljena i mlada sam, ali ja nisam neko ko mašta. Što se tiče mojih, koliko god mislim da je njima kombinacija sa Carem, ali moji su mlađi od Kristijana, ali moram da kažem da sma imala jednom dečka koji je bio malo stariji, i nije ga mirisao jer je bio deset godina stariji. Sa mojim tatom imam drugarski odnos, tako da ne brinem jer sam uvek bila tatin sin! - rekla je Kristina.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga