AKTUELNO

Marjanović je mladima tada uputio poruku da treba uvek slušati svoj instinkt.

Đorđe Marjanović preminuo je u 89. godini od posledica korona virusa. Jedan je od retkih naših pevača koji je imao milionsku armiju obožavalaca, status božanstva.

Kada su ga pitali da li je imao neostvarenih želja jednom prilikom je rekao:

- Želje i snovi nas pokreću i svaki put daju neki novi smisao životu. Srećan sam jer sam uspeo da se ostvarim i kao umetnik i kao porodičan čovek. Voleo bih da sam imao više vremena za druženje i viđanje s prijateljima koji su rasuti po svetu.

Na pitanje da li je sentimentalan, Marjanović je tada rekao:

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

- Nostalgičan sam po prirodi. Često razmišljam o prošlosti, o divnim festivalima zabavne muzike, svojim koncertima i publici širom sveta. Razmišljam o prijateljima.

Marjanović je mladima tada uputio poruku da treba uvek slušati svoj instinkt.

- To, naravno, nije dovoljno. Moraju da prepoznaju ono što vole i u čemu bi mogli da budu dobri, a onda da rade na sebi, na svom obrazovanju, upornosti i istrajnosti. Ne treba da se plaše. Treba da veruju i da budu hrabri.

Foto: Printscreen YouTube

Kada su ga pitali da li sebe smatra srećnim čovekom, rekao je:

- Da, i zahvalan sam Bogu na tome. Imam ljubav porodice i prijatelja, svoju muziku i toliko divnih sećanja. Osećam se veoma zadovoljno i ispunjeno. Neki put razmišljam da li sam napravio dobru ravnotežu između turneja, koncerata, putovanja i vremena provedenog sa porodicom. Ali, “c’est la vie”.

Autor: M.K.

#Đorđe Marjanović