AKTUELNO

Energija ih je spojila.

U toku je emisija "Pitanja novinara", a Darko Tanasijević je postavio novo pitanje Kristijanu Goluboviću,a o tome kako nije krio dugo svoju vezu sa Kristinom Spalević.

Ja imam mu*a za sve, ako sam nešto uradio, onda imam i mu*a da prinam. Ovde je sve transparentno. Iznesem sve kako je tako je. Ja vidim preko stola kako me neki pogledaju, a nju sam provalio odmah. Mogao sam odmah da joj kažem da izađemo i popričamo o tome - rekao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Sam si govorio da si sa mnogo žena bio, a po čemu se Kristina izdvojila? - pitao je Darko.
Ona ima onu vrstu humora koju ja imam, ima zrelost jedne stamene žene. Ima moj duh kao i ja, a uopšte te godine koje ima nisu u skladu sa njenim stavom. Tolika je energija potopila činjenice i starije predrasude. Bio sam sa dvadesetogodišnjakinjama, ali su sve one skrenule sa kursa. A ona me iznenadila elokventnošću, što se tiče filma, muzike, života,.. A video sam da je živela teško, bila je i mama, i baka svojim mlađim članovima porodice, tako da vidim mnogo toga što je slično meni. Nažalost, da je Ivana imala neku tu njenu notu, mi bismo dogurali jako daleko. Jednostavno me radi ovo - pričao je Kristijan.
Ona nije moj tip žene, ja volim crnke, a ona je nabijena, ja volim malo duže noge. Kod nje, da li je zbog te energije... - nastavio je Kristijan.
Nisam bila toliko sigurna dok se nismo poljubili - rekla je Kristina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam danas bio u bedaku, presek sam napravio. Da je bilo onako kako sam planirao, upropastio bih nešto što je bilo očigledno. Tu se zezamo, smejemo se, ja sam bio u daunu, a ona počela da mi postavlja pitanja neka, i ja kao debil odgovaram, i onda shvatim da ona ima lek za moju nervozu - rekao je Golubović.

Detaljnije u nastavku.

Autor: I.P.

#Zadruga